Sponsoring

Nieuws van onze trouwe sponsor JBS Advocaten oftewel ALEX advocaten B.V.

Met het vertrek van Willy Brink uit de advocatuur, wijzigt de kantoornaam (JBS advocaten). Frank Janzing, Caren Schipperus en Pieter van Goor maken op 1 januari 2018 een frisse start onder de naam ALEX advocaten B.V. met een focus op vastgoed, omgevingsrecht, ondernemen, arbeidsrecht en sanctierecht (meer hierover op www.alexadvocaten.nl). Maurice Gerrits zet zijn eigen praktijk (en de praktijk van Willy) als specialist personen- en familierecht per 1 januari 2018 voort onder de naam Gerrits Advocatuur. Beide advocatenkantoren functioneren zelfstandig, op het vertrouwde adres aan de Kasteellaan 28 in Wijchen.

Heeft u ook een warm hart voor cultuur?

Wilt u een groter publiek bereiken, maatschappelijk verantwoord ondernemen, (in)direct deelnemen aan netwerkbijeenkomst en uw naam verbinden aan ons prachtige theater?

U bent dan in goed gezelschap van zo'n 30 bedrijven die met ons samenwerken. Deze sponsoren maken gebruik van een pakket aan tegenprestaties, zoals theaterkaarten, advertentie-ruimte in de brochure of gratis gebruik van foyer of theaterzaal. De bouwstenen voor uw eigen sponsorpakket kiest u samen met ons. Mail ons gerust om tijdens een kop koffie samen te kijken naar de beste opties voor uw organisatie.