NTW_Artwork_liggend_clean_LR.jpgFamilietheaterfestival

Ons allereerste familietheaterfestival staat bol van de theateractiviteiten!
Hieronder lees je er meer over, het is bijna te veel om op te noemen…

Theatervoorstellingen

In een poep en een scheet

Kindercabaratier Robin van Kraaij heeft maar één doel: kinderen laten lachen! In deze razendsnelle show speelt Robin in op de rijke fantasie van kinderen. Het begint al meteen als hij voor aanvang nog even naar de WC moet… De show zit vol verrassingen, is interactief en als het aan Robin ligt wordt er veel gelachen, zelfs om niets!

Stoere Broer

Zal het Tess lukken haar broer Tommie wat stoerder te maken? Een grappige mimevoorstelling over de stoerste broer en zus voor kinderen vanaf 2 jaar. Een voorstelling over samen willen spelen, over sterk zijn, over broers en zussen, over dingen durven en bang zijn. Want we kunnen allemaal wel eens ergens bang voor zijn, toch?

Workshops

Dansen, zingen en toneelspelen? Dat kan allemaal in de workshops door DansSanne en Theaterschool Hakoena. De ideale manier om zelf eens te proberen hoe jij het vindt om jezelf uit te leven op een theatrale manier. De workshops zijn gericht op kinderen, maar ouders mogen ook best meedoen! Onze ervaring is dat ze liever kijken ;-)

De Bibliotheek zit ook vol theater, o.a. met een vertelkastvoorstelling in de Weide en het maken van je eigen verhaal met een boek-o-matic.


Bombarie

Kindertheatergroep Bombarie zorgt voor theaterbombarie bij binnenkomst en vertrek. Tussendoor kan je jezelf bij hen laten schminken als elk gewenst theater- of sprookjesfiguur.

 

Huiskamer = speeltuin

Ooit waren alle materialen waarvan Up!sakeee gemaakt is waardeloos, maar nu is het een nieuwe wereld, een rivier, een tentendorp, een muzikaal bos waarin je als kind kan spelen en verdwalen. Kom mee verkleden in de tentjes gemaakt van oude kleding. Rommel was nog nooit zo inspirerend!

Alle activiteiten zijn bij het theaterkaartje inbegrepen, zelfs de ranja! Adviesleeftijd: 4+


zondag 28 januari 2018
14:30 uur

Familietheater

Locatie: Theaterzaal
Prijs: € 10,00 Nationaal Theaterweekend