Kaartverkoop-FEEST.jpgPUUR! Dans voor mensen met een beperking

PUUR! is jarig en presenteert dinsdag 13 juni 2017 voorstelling FEEST!. Hiermee viert dansschool PUUR! Dans voor mensen met een beperking haar vijfjarig jubileum.

 

In de afgelopen vijf jaar heeft PUUR! tijdens verschillende evenementen op veel podia mogen staan, maar een dansjaar afsluiten met een grootse eindvoorstelling zoals deze is totaal nieuw.

 

PUUR! is dit jaar jarig en vindt dat haar leerlingen iets extra’s verdienen. De leerlingen komen namelijk wekelijks met veel enthousiasme naar de danslessen. En een dansoptreden is iets waar je ze erg blij mee maakt. Logisch want wat kunnen ze goed dansen. PUUR! vindt dat dit talent door iedereen gezien mag worden.

 

Tijdens voorstelling FEEST! laten dansers van PUUR! spetterende en vrolijke dansen zien. Wat zullen zij stralen op het podium voor hun publiek. Het is een voorstelling die op alle fronten in het teken staat van FEEST! Alles wordt uit de kast gehaald om het publiek net zo van de voorstelling te laten genieten als de dansers zelf.

 

Samen met de hulp van ouders, vrijwilligers, sponsoren en andere geïnteresseerden kan PUUR! voorstelling FEEST! mogelijk maken.

 

Bedankt hiervoor!

 

LET OP! Er komt vanuit het Mozaïek € 3,00 reserveringkosten per reservering bij.  


dinsdag 13 juni 2017
19:30 uur

Entertainment

Locatie: Theaterzaal
Website: puurdans.nl/wat/
Prijs: € 10,00