24-06-2020 -

Wat is er anders bij een corona-proof voorstelling?

Tickets bestellen

 • Het boeken van je tickets
  Dit kan alleen online voorafgaand aan de voorstelling.

De theaterkassa is niet open. Kan je écht niet online boeken, mail dan onze theaterkassa via kassa@mozaiekwijchen.nl om te overleggen wat er wel mogelijk is.

 • De placering
  Je boekt je kaarten per gezelschap en met het boeken verklaar je dat jouw gezelschap tot hetzelfde huishouden behoort. Wij kunnen en willen dit niet controleren, wij gaan er vanuit dat iedereen hierin zijn of haar verantwoordelijkheid neemt. Per gezelschap kom je op losse stoelen aan een tafel te zitten. Boek je kaarten voor meerdere huishoudens, dan maak je verschillende boekingen onder dezelfde naam, wij zorgen dan dat jullie tafels bij elkaar krijgen. Natuurlijk wel op 1,5 meter afstand.

Bij bijzonderheden als gehoor- of zichtproblemen of rolstoelgebonden kan je dit doorgeven aan kassa@mozaiekwijchen.nl.

 • De pauze-consumptie
  Alleen bij inhaalvoorstellingen is de pauze-consumptie inbegrepen. De nieuwe voorstellingen zijn zonder toeslagen voor consumptie, garderobe en ticketfee. Kijk bij twijfel even op je ticket, daar staat het duidelijk op.

Belangrijke aanvullende bestelvoorwaarden

 • Mocht je in de dagen voor of op de dag van de voorstelling koorts, verkoudheids- en/of corona-gerelateerde klachten hebben of heeft één van je huisgenoten deze klachten, dan kan je jouw tickets kosteloos annuleren via kassa@mozaiekwijchen.nl. Je ontvangt dan een voucher die je kan gebruiken voor je volgende boeking als je weer klachtenvrij bent.
 • Door je kaarten te boeken verklaar je akkoord te gaan met onze maatregelen en aanpassingen vanwege corona. Je accepteert dat veel zaken op andere manier dan voorheen gaat en dat je, als jij je niet aan de afspraken houdt, verwijderd kan worden uit de voorstelling en/of uit ons gebouw.

Bij binnenkomst

 • De routing
  Via pijlen op de grond en andere aanwijzingen is de veilige route aangegeven. Op veel plekken geldt: rechts houden
 • De hygiëne
  Bij de entree is desinfecterende handalcohol/-gel aanwezig. Reinig hier je handen bij binnenkomst. Wij reinigen alle contactoppervlakten voor, tijdens en na de voorstelling. Onze toiletten worden met grotere regelmaat schoongemaakt.
 • De controle
  Wij stellen je bij binnenkomst enkele vragen en controleren je tickets van achter een scherm, belangrijk is dat je de aanwijzingen van onze medewerkers te allen tijde opvolgt.
 • Drankje bestellen
  Een drankje kan je bij binnenkomst aan de bar bestellen en betalen. Deze mag je direct meenemen naar de theaterzaal. Je bestelde arrangement (hapje) wordt in de theaterzaal aan je tafel gebracht.

De theaterzaal

 • De opstelling
  Je zit op losse stoelen aan een tafeltje
 • De deuren
  Waar mogelijk staan volgens RIVM-voorschriften de deuren open. Dat kan niet altijd i.v.m. geluidsoverlast van andere activiteiten of lichteisen.
 • Het applaus
  We vragen jullie met klem om te blijven zitten tijdens het applaus

Horeca

 • Hapjes en drankjes
  Wil je tijdens de voorstelling ook genieten van een lekker hapje, bestel deze dan meteen met je kaartjes mee. Tijdens het bestelproces klik je dan op het driehoekje naast de prijs om de diverse keuzes te zien en te bestellen. Je hebt de keuze uit:
  * Zoete verleiding (enkele kleine lekkernijen)meerprijs € 2,50
  * Klein Orkest (4 bittergarnituur) meerprijs € 2,50
  * Groot Orkest (8 bittergarnituur) meerprijs € 4,50
  * Op de Planken (borrelplankje met brood, dip, kaas en worst) meerprijs € 4,50

Een drankje kan je bij binnenkomst aan de bar bestellen en betalen. Deze mag je direct meenemen naar de theaterzaal. Je bestelde arrangement (hapje) wordt in de theaterzaal aan je tafel gebracht.

 • De nazit
  Natuurlijk is het ook mogelijk om na afloop nog van een lekker hapje en drankje te genieten in onze Huiskamer. Bij binnenkomst kan je hiervoor een plekje reserveren, na afloop kan dit mogelijk ook nog, dan ben je afhankelijk van de beschikbaarheid. Loop dan eerst even aan de bar voordat je ergens gaat zitten. Hou ook tijdens de nazit afstand van anderen bij de bar en in onze Huiskamer.
« Terug
×