14-12-2020 -

Wat is er anders bij een corona-proof voorstelling?

Update: Theater gesloten t/m 15 maart

N.a.v. de aangekondigde lockdown moet ook ons theater de deuren weer sluiten. Vanaf 15 december 2020 zijn alle theatervoorstellingen en evenementen afgelast. Boek gerust alvast een kaartje voor na deze periode. Mocht de show afgelast worden, dan heb je de keuze om je kaartje te doneren, een voucher te ontvangen of je geld terug te krijgen.
__________________

Tickets bestellen

Koop je tickets online voorafgaand aan de voorstelling.

De theaterkassa is niet open. Kan je écht niet online boeken, mail dan onze theaterkassa via kassa@mozaiekwijchen.nl om te overleggen wat er wel mogelijk is.

 • De placering
  Boek je kaarten per gezelschap van maximaal 4 personen. Per gezelschap kom je op losse stoelen aan een tafel te zitten. Boek je kaarten voor meerdere huishoudens, dan maak je verschillende boekingen onder dezelfde naam in rij 31 t/m 47, wij zorgen dan dat jullie tafels bij elkaar krijgen. Natuurlijk wel op 1,5 meter afstand.

Bij bijzonderheden als gehoor- of zichtproblemen of rolstoelgebonden kan je dit doorgeven aan kassa@mozaiekwijchen.nl.

 • De pauze-consumptie
  Bij voorstellingen in oktober is geen pauzedrankje inbegrepen. Je kunt voorafgaand aan de voorstelling een drankje bij de bar bestellen en meenemen naar de zaal.
  Bij voorstellingen vanaf november zijn alle ticketprijzen inclusief een drankje uit het basisassortiment (fris, wijn, pils). Let op: er zijn uitzonderingen, dus check goed vooraf je kaartje, hier staat het duidelijk op.

Belangrijke aanvullende bestelvoorwaarden

 • Mocht je in de dagen voor of op de dag van de voorstelling koorts, verkoudheids- en/of corona-gerelateerde klachten hebben of heeft één van je huisgenoten deze klachten, dan kan je jouw tickets kosteloos annuleren via kassa@mozaiekwijchen.nl. Je ontvangt dan een voucher die je kan gebruiken voor je volgende boeking als je weer klachtenvrij bent.
 • Door je kaarten te boeken verklaar je akkoord te gaan met onze maatregelen en aanpassingen vanwege corona. Je accepteert dat veel zaken op andere manier dan voorheen gaat en dat je, als jij je niet aan de afspraken houdt, verwijderd kan worden uit de voorstelling en/of uit ons gebouw.

Bij binnenkomst

 • Mondkapje
  Draag bij binnenkomst een mondkapje totdat je plaats hebt genomen op je stoel in het theatercafé. Als je weer opstaat zet je vervolgens je mondkapje weer op.
 • De hygiëne
  Bij de entree is desinfecterende handalcohol/-gel aanwezig. Reinig hier je handen bij binnenkomst. Wij reinigen alle contactoppervlakten voor, tijdens en na de voorstelling. Onze toiletten worden met grotere regelmaat schoongemaakt.
 • De controle
  Wij stellen je bij binnenkomst enkele vragen en controleren je tickets van achter een scherm, belangrijk is dat je de aanwijzingen van onze medewerkers te allen tijde opvolgt.
 • De routing
  Via pijlen op de grond en andere aanwijzingen is de veilige route aangegeven. Op veel plekken geldt: rechts houden

De theaterzaal

 • De opstelling
  Je zit op losse stoelen aan een tafeltje. Op dit moment zijn er 30 personen in de theaterzaal toegestaan exclusief personeel en artiest.
 • De deuren
  Waar mogelijk staan volgens RIVM-voorschriften de deuren open. Dat kan niet altijd i.v.m. geluidsoverlast van andere activiteiten of lichteisen.
 • Het applaus
  We vragen jullie met klem om te blijven zitten tijdens het applaus.

Horeca

 • Hapjes en drankjes 
  Tijdens de theatervoorstelling mag je een drankje en hapje bij nuttigen (tot nader bericht van de gemeente), omdat je deze afhaalt bij onze bar en in de theaterzaal nuttigt. Vanaf november zijn alle ticketprijzen inclusief een drankje, je hapjes boek je er vooraf al bij door een lekker arrangement te kiezen.Je hebt de keuze uit:
  + Zoete verleiding (zoete lekkernijen) meerprijs € 2,50
  + Klein Orkest (4 stuks bittergarnituur) meerprijs € 2,50
  + Koperen Kees (4 stuks bourgondische bitterballen) meerprijs € 4,50
  + Op de Planken (borrelplank) meerprijs € 5,00
  Smakelijke voorstelling!
 • De nazit
  Er is geen nazit mogelijk bij de theatervoorstellingen  i.v.m. de aangepaste Corona-richtlijnen.
« Terug
×