01-06-2021 -

Wijchen is deze zomer een nieuw evenement rijker: het Zomertheater.

Het zomertheater wordt gedurende de zomerperiode op zaterdagen gehouden. Ieder evenement bestaat uit een middagprogramma speciaal voor de kinderen en een avondprogramma voor volwassenen. Het Zomertheater vindt plaats in een openlucht theater bij de ingang van ’t Mozaïek.

Theaterterras
Het voorplein wordt compleet omgetoverd in een groot sfeervol terras met podium, compleet aangepast aan de eisen van deze tijd. Met knusse palletbanken, tafeltjes en stoeltjes en fijne sta-tafels met krukken is er voor ruim 80 gasten plek. De artiesten spelen in een prachtig verlichte tent onder de grote boom. Door middel van samenwerkingen met o.a. de Bosgroep, Driestroom en van Altena is een relaxte en sfeervolle aankleding gerealiseerd van boomstamtafels tot lampenslingers.

Line-up
Op 3 juli trappen we af met de peutervoorstelling Nijntje op de Fiets. In de avond mag cabaretier Thijs Kemperink tussen de EK kwartfinales door het spits afbijten met zijn show Eerlijk duurt het kortst.De familievoorstellingen variëren van an Klets Kindercabarettot de populaire André het Astronautje en Coco kan het.

In de avonden gaat het publiek genieten van cabaretier Steven Brunswijk, Showcases met Wijchense artiesten, De Comedy Camperen de van Omroep Gelderland bekende zangeres Marlies Claasen.

Zaterdag 11 september is de grote afsluiter met de Grote Hula Show en Pater Moeskroen. Deze laatste dag pakken we extra uit!

Tickets
Boek hier je kaarten voor het zomertheater. Kaarten zijn exclusief consumptie. Aan de bar of aan je tafeltje bestel je de heerlijkste zomerse drankjes en hapjes. Zo geniet je van allerlei lekkers tijdens een heerlijke voorstelling in de zon, dát is Zomertheater!

Meer info
Meer info over het Zomertheater vind je bij Vraag & Antwoord 

 

 

« Terug