Helaas kan het concert op 11 december door de nu geldende coronamaatregelen niet doorgaan, deze is uitgesteld tot een nader te bepalen datum in het voorjaar van 2022.

 

Harmonie DOV – Concert 175-jarig Jubileum

Ja, U leest het goed: deze Wijchense vereniging bestaat dit jaar maar liefst 175 jaar! Opgericht op 12 December 1846 waren zij er al bij toen bijvoorbeeld de eerste trein in Wijchen arriveerde. DOV staat voor ‘Door Oefening Volmaakter’ maar voor deze gelegenheid is dat aangepast naar ‘De Oudste Vereniging’.

En dat een hele oude vereniging ook nog steeds een bruisende vereniging kan zijn, blijkt wel uit het repertoire voor deze avond. Niet alleen staan er eigentijdse bewerkingen van Mozart en Strauss op het programma, maar ook populaire nummers van Lady Gaga, zoals Bad Romance en Shallow. En natuurlijk een herkenbare verzameling van Hollandse meezingers.

DOV neemt U mee op een reis door de tijd, waarbij de muziek van de harmonie wordt opgeluisterd met videobeelden en een optreden van het Wijchense popkoor TrenT Voices. Kaarten zijn te reserveren door te mailen naar: harmonie-dov@outlook.com. Een consumptie in de pauze is inbegrepen.

Een uniek evenement voor een unieke mijlpaal!

Wat: Harmonie DOV – 175-jarig jubileum
Wanneer: 11 december 2021 20:00 uur 

Waar: Theater ’t Mozaïek Wijchen
Prijs: €5,- per ticket incl. consumptie

Tickets: stuur een mail naar harmonie-dov@outlook.com

« Terug