Zaal open: 19:00 uur
Start programma: 19:30 uur

Young Wijchen presenteert vol trots hét Wijchense muziektalent van dit moment: Lakshmi! Bekend van tv (o.a. Wie is de mol), club- en theatertours en prachtige platen. En natuurlijk zorgen de jongeren van Young Wijchen voor een keihard voorprogramma met XO9 en Julia Straten. De DJ’s van Future Forces maken de line-up af.

LAKSHMI staat bekend als een eigenzinnige zangeres die haar eigen wereld op een ijzersterke manier muzikaal en visueel weet te vertalen. Ze is een echte ster van haar genre, dat ze Pop Noir noemt. Met haar muziek weet ze haar publiek echt te betoveren, zowel in de theaters, in de clubs als op festivals. Speciaal voor Young Wijchen komt ze terug naar ’t Mozaïek.

Julia Straten is cabaretière en sinds een tijdje afgestudeerd aan de Koningstheateracademie, waar ook Pieter Derks en Leo Alkemade ooit afstudeerden. Een topschool voor cabaret dus. Julia stond in de finale van het Groninger Studentenfestival en tourt momenteel met de finalistentour door heel Nederland.

XO9 heb je al kunnen zien in het Zomertheater. Hij straalt een hele fijne energie uit, waarin hij het hele publiek gegarandeerd weet mee te nemen. Daarmee is hij een echte entertainer. Verwacht dus maar niet dat je stil blijft zitten op zijn alternative hiphop-vibes.

Future Forces is een DJ-duo dat feilloos aanvoelt waar de crowd behoefte aan heeft, chille vibes, dampende beats, populaire tracks of old-school hits. Op deze avond zorgen zij tussen de acts door de muzikale sfeer.

Young Wijchen bestaat uit jongeren die activiteiten organiseren voor jongeren.

Wat: Welkom in Wijchen – Young Wijchen
Wanneer: 
15 april 19;00 uur zaal open, 19:30 uur start evenement 
Waar: 
Theater ’t Mozaïek  
Prijs:  €5,- per ticket 
Tickets:
 Boek hier je tickets 

« Terug