De Jantjes Komen er aan!!!!

De Kleine Komedie Rivierenland, brengt de legendarische  Musical  de Jantjes in de theaters weer tot leven met haar mooie muziek waar u op hartenlust kunt en mag meezingen, o.a. wordt nooit verliefd, Dat zijn onze Jantjes, In de Jordaan, omdat ik zo veel van je hou enz………onder een tien koppig orkest.

Het verhaal van de Jantjes speelt zich af in de Jordaan, in het midden van de 20e eeuw.

Het zit de 3 vrienden Dolle Dries, Blauwe Toon en de schele Manus de laatste tijd niet mee. Mooie Leendert heeft-hoewel hij is getrouwd met bleke Doortje-zijn oog laten vallen op Blonde Greet, de vriendin van Dolle Driest. De moeder van Leendert besluit haar geliefde zoon te helpen.

Dat hier problemen van komen is te raden. Dolle Driest belandt in de gevangenis, Blauwe Toon loopt veel geld mis en heeft geen familie of vriendin.  Schele Manus wordt om zijn handicap (hij loenst een beetje…) door zijn vriendin Toffe Jans aan de kant gezet.

Gedrieën besluiten ze te tekenen bij de marine. Ze moeten voor zes jaar naar Indië en laten hun geliefde Amsterdam met alle vrienden en gezelligheid achter zich.

Na zes jaar keren ze terug. Er is nogal wat veranderd………….

Regie: Erik v.d.Zee
Muziek: De Looband

Wat: De Kleine Komedie – de Jantjes 
Wanneer: 
Zaterdag 2 april 2022 20:00 uur 
Waar: 
Theater ’t Mozaïek  
Prijs:  €22,50
Tickets:
Boek hier je tickets 

 

« Terug