Ruïnetheater Batenburg gaat weer spelen!!

In de lange geschiedenis – van al meer dan 20 jaar – heeft het Ruïnetheater elk jaar weer een unieke voorstelling in de openlucht op de ruïne opgevoerd. We hoeven niet uit te leggen, waarom het vorig jaar niet door kon gaan. Spelers, muzikanten, regisseur en alle betrokkenen, zijn erg blij met de huidige versoepelingen van het covid maatregelen pakket en we hebben er dan ook allemaal veel zin in.

Vanwege het later kunnen opstarten van de repetities, zijn de speeldata nu verzet naar het laatste weekend van augustus en het eerste weekend van september. Het organiseren zal steeds aangepast worden aan de dan geldende maatregelen. Wanneer er wijzigingen in het programma en/of regels komen, dan zullen wij dat via de website en facebook communiceren.

De geschreven voorstelling voor 2020 ‘Mallemolen, Minder, minder, minder’ heeft niet rustig liggen wachten. Het onderwerp ‘Tiny houses’ is nog steeds actueel en de schrijver Jan van de Bovenkamp, heeft hier op gepaste wijze op ingespeeld. Het resultaat mag er weer zijn, scènes met mooie en grappige dialogen, maar die zeker ook een serieuzere ondertoon hebben. Kortom weer erg de moeite waard om de toeschouwers een mooie middag of avond te bezorgen, waaraan met een glimlach terug gedacht kan worden.

Wat: Ruïnetheater Batenburg – Mallemolen, Minder, minder, minder.
Wanneer: 27 aug 19:00u, 28 aug 19:00u, 29 aug 14:30u, 2 sept 19:00u, 3 sept 19:00u, 4 sept 19:00u, 5 sept 14:30 uur 
Waar: Ruïnetheater Batenburg, Molendijk 11 Batenburg 
Tickets: bestel vanaf 1 juli je tickets op www.ruinetheaterbatenburg.nl

Kijk voor actuele informatie op de website of Facebookpagina van Ruïnetheater Batenburg.

« Terug
×