Wereldvrouwen Wijchen deelt goodiebags uit!

Dinsdag 8 maart deelt Wereldvrouwen Wijchen 200 goodiebags uit aan Wijchense vrouwen.

Ook dit jaar zet de organisatie van Wereldvrouwen Wijchen de Wijchense vrouwen in het zonnetje tijdens Internationale Vrouwendag.

Op dinsdag 8 maart deelt de organisatie, bestaande uit  Bibliotheek Wijchen, Hand in Hand, VluchtelingenWerk Nederland, MeerVoormekaar en ’t Mozaïek maar liefst 200 goedgevulde goodiebags uit aan Wijchense vrouwen.

De goodiebags zijn gevuld met leuke en lekkere bijdragen van o.a. Stichting Andere Koek, Lunchroom Mark’s, Fierr Groep, Zaal4, Thermen Berendonck en Tayba supermarkt. Bovendien is er één speciale golden goodiebag waar een extra verrassing in zit. Wie zal de gelukkige golden girl zijn die deze goodiebag ontvangt?

Wil jij ook een goodiebag komen ophalen en kans maken op de golden goodiebag? Meld je aan via www.bibliotheek-wijchen.nl. Op dinsdag 8 maart kunnen de Wereldvrouwen die zich hebben aangemeld hun Wereldvrouwen-goodiebag komen ophalen bij onze partytent op het voorplein van ’t Mozaïek. Er zijn 3 verschillende ophaalmomenten in de ochtend, middag en avond. Meer informatie vind je op de Facebookpagina van Wereldvrouwen Wijchen, daar houden we je op de hoogte van alle details.

 

Meld je snel aan via www.bibliotheek-wijchen.nl, want op=op!

 

 

 

« Terug