Helaas, wegens ziekte van de artiest is dit optreden afgelast. Kaarthouders ontvangen bericht van Muziekkring Wijchen met een nog nader te bepalen datum. 

Vier handen op één piano

Het in 2007 gevormde Ukrains-Belgische duo Kozhushko-Idmtal is in ijltempo bezig  aan een opmars naar de internationale podia. Het pianoduo werd al omschreven als een van de meest belovende kamermuziekformaties van deze generatie en zij gaven inmiddels concerten in gerenommeerde concertzalen in binnen- en buitenland.

De individuele carrières van Anastasia Kozhushko (1988) en Matthieu Idmtal (1988) brachten hen naar grote podia en beiden namen ze succesvol deel aan internationale wedstrijden waar ze prijzen wonnen op de 24ste Bedrich Smetana Wedstrijd in Tsjechië, het pianoconcours ‘Grand Dominique’ in Nederland en de Internationale Muziekwedstrijd ‘Alter Musica’ in Spanje.

Als pianoduo wonnen ze inmiddels prijzen op het ‘Torneo Internazionale di Musica’ in Verona en op het Concorso Musicale Internazionale ‘Premio Franz Schubert’ in San Christoforo. In 2012 winnaar van de ‘Youth ‘n Classic’ en even later wonnen ze zowel de Vriendenprijs als de Publieksprijs op het Int. Kamermuziekconcours Almere Ze hebben een repertoire voor quatre-mains piano’s van de klassieke periode tot en met de hedendaagse muziek.

Wanneer: zondag 12 maart 14:00 uur
Waar: Theater ’t Mozaïek Wijchen
Prijs: 
€15,- per ticket
Tickets: muziekkring-wijchen.nl

« Terug