Beleef Wijchen organiseert zondag 26 juni in het centrum een Music Art en Food Festival. Een dag met een gevarieerd aanbod van artiesten, dans, zang, kunst en lekkere hapjes en drankjes. Laat al je zintuigen prikkelen! Bij alle terrassen in Wijchen zijn er op deze dag vele verschillende optredens; van pop en jazz tot diverse koren en smartlappen.

Daarnaast worden er kinderactiviteiten georganiseerd waar gratis deel aan kan worden genomen. In de Spoorstraat zit een karikaturist, in de Burchtstraat kunnen kinderen verftekeningen maken en wordt popcorn uitgedeeld. Tevens zal kindertheater Bombarie hier haar kunsten vertonen. In de Marktpromenade worden glitter tattoos gezet en in de Touwslagersbaan staat een poppenspeler. Impulse Dance treedt in de Spoorstraat op en kinderen kunnen hier Wijchen wordt lekker MAFF een gratis workshop Djembé volgen.

De toneelvereniging WAT zal deze dag ook in het centrum te vinden zijn. En de winkels zijn van 13.00 tot 17.00 uur geopend waardoor tussen de activiteiten door lekker geshopt kan worden.

De dag wordt georganiseerd door Stichting Beleef Wijchen, een tiental enthousiaste mensen die zich vrijwillig inzetten voor een levendig centrum. Het evenement is mogelijk gemaakt door sponsoring van lokale ondernemers, ‘t Mozaïek, Wijchen= en Gemeente Wijchen.

Bekijk de plattegrond van deze dag.

Wanneer: zondag 26 juni 13:00 tot 17:00 uur
Waar: centrum Wijchen 
Prijs: 
gratis

« Terug