Micheline Van Hautem, de Vlaamse deerne, trok 15 jaar geleden de wijde wereld in gewapend met haar stem, gitaar en laptop. Haar eerste stop was New York, een smeltkroes van inspirerende culturen. Om zich te onderscheiden, zong ze vooral liedjes in het Frans, met name Brel en Piaf.

Dit leidde tot meerdere uitverkochte concerten in de Florence Gould Hall in Manhattan. Terug in Europa kreeg ze een warm onthaal in een uitverkocht Amsterdams Concertgebouw.  Zij treedt op samen met de gitarist Erwin van Ligten.

. Op het podium zijn Micheline & Erwin niet te versmaden en trekken volle zalen in Nederland en België. Als geen ander speelt ze met de stem en met de emotie en doet ze het publiek op indrukwekkende wijze muisstil worden. Producer Erwin van Ligten (Surabaya, 1957), gitarist en sparringspartner van Micheline werkt al jaren met diverse acts en artiesten, waaronder Dizzy Man’s Band, Bertus Borgers, Barry Hay, Angela Groothuizen en Berget Lewis, Mathilde Santing, Frédérique Spigt, Chris Hinze en Astrid Seriese.

Wanneer: zondag 23 april 14:00 uur
Waar: Theater ’t Mozaïek Wijchen
Prijs: 
€15,- per ticket
Tickets: muziekkring-wijchen.nl

« Terug