Young Wijchen

Door jongeren, voor jongeren!

Dát is Young Wijchen. Jongeren die zelf in actie komen en events organiseren die zij missen in Wijchen. Young Wijchen is zelf nog jong en groeiende. En dat is mooi, want daarmee is er alle ruimte om van alles uit te proberen. Creatief, actueel, muzikaal, rebels, theatraal of juist heel klein en intiem. Het kan allemaal.

Jamsessies

Bij Muziekdorp organiseren we met regelmaat gezellige jamsessies voor jonge muzikanten die graag samen met anderen willen spelen of lekker willen kletsen over (hun) muziek. Volg ons op insta (@youngwijchen) voor de actuele data.

Theatervoorstellingen

Soms gaan we voor de vorm (bijvoorbeeld hiphop of singer-songwriter), soms gaan we voor inhoud (bijvoorbeeld integratie of identiteit), altijd gaan we voor nieuw en anders! Tussen de theaterprogrammering vind je vier voorstellingen die wij presenteren. Dat betekent dat we er activiteiten omheen gaan organiseren om die avond nóg leuker, gezelliger, indrukwekkender en waardevoller te maken.

Kijk maar eens bij de voorstellingen en zoek op Young Wijchen!

Feesten

Die zijn we aan het voorbereiden, dus daar kunnen we nog niet zoveel over zeggen. Volg ons en je ben de eerste die weet wanneer we deze vette feesten gaan organiseren.

Heb jij een mooi idee? Mis je nog iets in Wijchen en wil jij meehelpen om dat te gaan realiseren? Vind jij het leuk om dingen te organiseren voor je leeftijdgenoten? Kom dan eens kijken bij onze activiteiten en events of mail ons

.logo Prins Bernhard Cultuurfonds
Fonds Podiumkunsten