10-11-2020 -

’t Mozaïek biedt sfeervol ruimte voor uiteenlopende sociaal-culturele en educatieve activiteiten voor en door inwoners van Wijchen. Naast het Theater, dat een podium biedt aan professionele- en amateurgezelschappen, staat onze Huiskamer met een modern lunchcafé open voor informele ontmoeting en contact. Deze ruimten zijn, ook in combi, beschikbaar voor o.a. evenementen, workshops, borrels en meetings. Verder verhuren wij permanent ruimten aan maatschappelijke en zakelijke dienstverleners.

Samen met een klein team taakbekwame medewerkers en ondersteund door vele kundige en betrokken vrijwilligers staat de staf voor een goede service en dienstverlening en een resultaatgerichte bedrijfsvoering.

Op dit moment staat de volgende nieuwe vacature open:

Facilitair Medewerker 28 uur (MBO-niveau)

De beheerder stelt zich ten doel om het gebouw en de directe omgeving, inventaris en overige voorzieningen zodanig te (helpen) onderhouden dat medewerkers, huurders, bezoekers en gasten in een attractieve, veilige en hygiënische omgeving kunnen vertoeven.

Profiel
Je bent een enthousiaste, positieve en klantgerichte collega met een dienstverlenende instelling en goede contactuele eigenschappen. Je bent inventief, hebt een gastvrije houding en kunt zelfstandig én in teamverband prima functioneren. Je hebt technisch inzicht, ervaring met klein onderhoud aan gebouwen en apparatuur en basiskennis van het Officepakket. Je bent flexibel inzetbaar en bij voorkeur woonachtig in Wijchen.

Over de functie
Je verricht onderhoud- schoonmaak- en reparatiewerkzaamheden in het gebouw, het omliggende terrein en inventaris. Je biedt ondersteuning bij theatervoorstellingen en evenementen. Je draagt zorg voor het toezicht, openen, sluiten en de beveiliging van het gebouw. Je begeleidt en controleert externe dienstverleners. Daarnaast verricht je voorkomende administratieve werkzaamheden en verzorg je het verspreiden van de post. Je verricht activiteiten op het gebied van logistieke ondersteuning en horeca. Je werkt in wisselende diensten en bent bereid om ook in het weekend te werken.

Beloning
conform CAO Nederlandse Podia schaal 2 (max. €2179,- op basis van een fulltime functie van 36 uur)

Enthousiast om ons team te versterken?
Stuur dan je cv en motivatie vóór 30 november 2020 naar Henriëtte Mooren-van den Boomen, directeur ’t Mozaïek henriette.mooren@mozaiekwijchen.nl

Heb je inhoudelijke vragen over deze vacature neem dan contact op via de mail of telefonisch 024-6450455. De gesprekken vinden plaats op donderdagmiddag 10 december 2020.

« Terug
×