21-08-2020 -

Goed nieuws: we gaan weer van start! 

Ons theaterseizoen start vroeger dan ooit tevoren met een vernieuwd programma en compleet aangepast aan alle eisen van deze tijd. Bekijk hier ons programma van september en oktober met een grote diversiteit aan artiesten. Van onbekend talent tot aan grote namen, we hebben zeker voor ieder wat wils.

Tickets
Je boekt je kaarten meteen via de website, de toegangsprijzen zijn lager dan voorheen, omdat er geen garderobe en consumptie inbegrepen is. Heb je hulp nodig hierbij, mail dan even naar Jeanneke via kassa@mozaiekwijchen.nl en dan bekijken we samen wat de beste oplossing is. Je boekt je kaarten per huishouden en dat gezelschap komt ook aan één tafel.

Theatercafé
Onze theaterzaal is omgetoverd naar een theatercafé, een gezellige opstelling met stoelen en tafels, bij familievoorstellingen aangevuld met banken voor de kinderen die lekker vooraan willen zitten. We kunnen ongeveer 70 mensen kwijt in deze setting, waardoor we jullie adviseren om snel je gewenste kaarten te boeken, zodat je zeker weet dat je een plekje hebt. Om meer mensen de kans te geven om de voorstellingen te zien, zijn onze aanvangstijden aangepast.

Arrangementen
Het theatercafé zorgt ervoor dat je tijdens de voorstelling kan genieten van een hapje en drankje. Bij het boeken van je kaarten kan je in het bestelproces op het driehoekje achter de prijs klikken om de kaartprijzen inclusief lekkere hapjes te zien en te boeken. Zo weten wij al deels wat we voor je klaar kunnen zetten, je drankje bestel je ter plekke. Natuurlijk is het ook mogelijk om na afloop een lekker drankje en hapjes te bestellen, bij binnenkomst reserveer je alvast je plekje voor de nazit, zodat je verzekerd bent van een plek in onze huiskamer.

Veiligheid & gezelligheid
Onze medewerkers en vrijwilligers doen er alles aan om elke voorstelling gezellig en veilig te laten verlopen. Begin juli hebben we via enkele testvoorstellingen onze maatregelen uitgeprobeerd en de tips die daaruit volgden weer verwerkt in nieuwe protocollen. Onze maatregelen zijn hier te lezen. We kunnen het echter niet alleen; om corona-besmettingen te voorkomen, is het noodzakelijk dat iedereen zich aan de regels houdt. Via servicemails zullen we je daar ook nog op attenderen.

Het verdere seizoen
Vanwege alle veranderingen en beperkingen werken we dit seizoen niet met abonnementen of sterkaarten. We starten nu met de voorstellingen van september en oktober en gaandeweg komen november en december ook daarbij. De programmering vanaf januari is nog enorm onzeker, daar gaat theatercoördinator Nancy over een maandje mee aan de slag als er hopelijk iets meer bekend is. Voor nu wensen we je veel plezier met het uitzoeken van mooie voorstellingen. Heb je nog vragen of tips, dan mail ons gerust via kassa@mozaiekwijchen.nl.

Hopelijk tot snel bij één van onze shows!

« Terug
×