Huurders

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is. De faketekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over gaat. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen. Zelfs als men weet dat het om een faketekst gaat, lezen ze toch door.

Meervoormekaar

MeerVoormekaar = Werken aan krachtige, weerbare buurten in Wijchen en Druten. Contact maken, verbinden en ondersteunen.

Bekijk de website

Talis

Talis is een middelgrote woningcorporatie in Gelderland. We verhuren ruim 14.000 woningen in Nijmegen en Wijchen. Ook zijn we huisvester van (kwetsbare) mensen die een vorm van begeleiding of zorg nodig hebben.

Bekijk de website

Historische Vereniging Tweestromenland

Het bevorderen van de belangstelling voor de geschieden in het Land van Maas en Waal en het westelijke deel van het Rijk van Nijmegen. boordevol interessante artikelen met lokale geschiedenis als thema.

Bekijk de website

Ayurveda Consult

Persoonlijk Ayurveda consult, Ayurvedische massage en opleiding Ayurveda massage

Bekijk de website

Grow Coaching en Training

Wijchense Omroep

De Wijchense Omroep is de publieke lokale omroep voor Wijchen en haar kernen. Opgericht in 1981, is de Wijchense Omroep één van de oudste lokale omroepen van Nederland.

Bekijk de website

Bibliotheek Wijchen

de Bibliotheek Wijchen is een ruimte voor inspiratie, creatie en participatie vóór en dóór Wijchenaren!

Bekijk de website

Morris Graffiti

Moris organiseert workshops Graffiti en Street art voor jong en oud. Denk daarbij aan teamuitjes, familiefeesten, kinderfeestjes. Ook in combinatie met een hapje/drankje. Verder is Moris te benaderen voor schilderijdoeken, exposities en muurschilderingen.

Bekijk de website

Diëtist Lisanne

Ik ben Lisanne Bruijsten, diëtist en sportdiëtist binnen de praktijk diëtist Lisanne, Eet en beweeg je fit! Als diëtist en (leefstijl) coach kan ik jouw helpen naar een gezondere levensstijl.

Bekijk de website

Bewust Balans

Natuurgeneeskundige therapie bij o.a. darmklachten, burn-out, vermoeidheid. Voor volwassenen en kinderen

Bekijk de website

Diverzio

Duurzame Inkoop, Vers voedsel, gezonde Economie in de Regio, voor Zorg Instellingen en Overheid.

Bekijk de website