24-07-2018 -

> BIJNA UITVERKOCHT <
Wees er snel bij, want onderstaande voorstellingen zijn bijna uitverkocht. Wil jij bij een van deze voorstellingen zijn? Koop dan snel je kaarten hier.

Thomas Acda – 24/10

Reikhalzend kijkt iedereen uit naar de eerste solovoorstelling van Thomas Acda. Deze langverwachte eigen muzikale cabaretvoorstelling, samen met gitarist David Middelhoff, zit vol verhalen, liedjes en avonturen over liefde, vriendschap en de dood. Over hoe we met vallen en opstaan proberen invulling te geven aan ons leven. Het idee broeit al sinds de beëindiging van het succesvolle duo Acda en de Munnik. Maar eerst regisseerde Thomas twee films, schreef hij een boek, maakte hij de liedteksten en muziek voor de musical De Marathon en vervulde het afgelopen theaterseizoen de hoofdrol in de met sterren overladen musical Fiddler on the roof. Hij ontving voor beide musicals een musical-award, waaronder die voor de beste acteerprestatie (jury: “…Thomas Acda ontroert…”).

Pater Moeskroen – 11/1

Alé! De mannen van Pater Moeskroen zijn terug, ditmaal mét identiteitscrisis. De geneugten van de wielersport, trappisten en friet met zure mayo hebben een vurige wens bij de heren los gemaakt: zich aansluiten bij België. Met een kolossale bepakking aan instrumenten gaan de goedgemutste multi-instrumentalisten op zoek naar het beloofde land: Vlaanderen. In de voorstelling De Reservebelgen ondergaan de Paters een inburgeringscursus om de status van Belg te bereiken. Staat u deze Bourgondiërs bij in deze feel-good-folk voorstelling vol nieuwe Pater Moeskroen liederen? Of ze hun doel bereiken, beslissen we na de afterparty in de foyer. Pater Moeskroen zwaait u aldaar uit met een bloemlezing uit de hits van weleer en zorgt ervoor dat de wegen vrolijk en voldaan scheiden; het publiek naar huis, de Paters naar Vlaanderen?

Guido Weijers – 30/3

Guido Weijers presenteert: De wetenschappelijke kant van geluk Iedereen die wat filosofische quotes op facebook kwakt, noemt zich tegenwoordig personal coach. Mensen vluchten wanhopig in mindfulness, yoga en meditatie. We worden doodgegooid met zelfhulpboeken over geluk, ‘wetten voor succes’ en ‘hoe het optimale uit je leven te halen’. Maar hoe zit het nu echt? Guido Weijers kan het je vertellen. Weijers volgde zelf Masterclasses over geluk aan de Erasmus Universiteit, sprak op TEDx over dit onderwerp en deed in Bhutan onderzoek naar het Bruto Nationaal Geluk. Guido mag dus oprecht van geluk spreken. In 100 minuten komen tips en tricks voorbij die een weg vrijmaken naar maximaal geluk. Guido’s verhaal is nu dus onderbouwd met wetenschap in plaats van grappen. Geen cabaret, wel de garantie dat je met meer inzichten en geluk naar huis gaat dan je bent gekomen.

« Terug
×