Vanaf donderdag 15 oktober is het Cultureel Lunchcafé gesloten i.v.m. de gedeelte lockdown. Ons lunchcafé team is op dit moment druk bezig met nadenken over mogelijke alternatieven.

In onze gezellige Huiskamer kan je van maandag t/m vrijdag lunchen van 11:00 tot 14:00 uur. Er is plek voor ontmoeting, flexwerken of een gezellig praatje.

Cliënten van de Driestroom en leerlingen van Pro College verzorgen heerlijke lunches om van te genieten onder leiding van onze koks Willem en Christa. Het team bestaat uit verschillende mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt. Zij assisteren onze koks met de bediening, afwas, keuken of kassa. Voor iedere assistent-medewerker kijken we waar zij zichzelf zo goed mogelijk kunnen ontplooien.

Kies een heerlijk broodje van onze lunchkaart of geniet van een heerlijke verse soep. Daarnaast hebben we frisse salades, knapperige tosti’s, goedgevulde wraps en elke week weer een nieuwe broodje van de week met vers uit het seizoen.

Tevens kun je bij ons heerlijke koffie of thee drinken met een lekkere zelfgebakken cake of brownie van cliënten van de Driestroom.

Bekijk hier onze lunchkaart.

×