22-12-2023 -

Kraam huren Wereldvrouwen

Vrijdag 8 maart 2024 is het Internationale Vrouwendag en dus ook weer WERELDVROUWEN.
Een avond vol inspiratie waar vrouwen elkaar ontmoeten, zich vermaken of uitleven en lekker genieten van een drankje, hapje, dansje of welverdiende ontspanning.

Na het overweldigende succes van de afgelopen jaren slaan MeerVoormekaar, Vluchtelingenwerk, de Bibliotheek Wijchen, Hand in Hand en Theater ’t Mozaïek weer de handen ineen om deze bijzondere avond in ’t Mozaïek te organiseren.

Wij zoeken voor deze avond vrouwelijke deelnemers en vrouwenorganisaties, die hun cultuur, bedrijf, talent, verhaal, hobby, plannen of kennis graag willen delen met onze bezoekers. Tijdens de vorige bijeenkomst waren er zo’n 400 vrouwen uit de regio Wijchen aanwezig, wat deze avond tot een geweldige promotionele kans maakt.

Wil jij jezelf of jouw organisatie hier ook laten zien? Meld je dan aan via de website van Bibliotheek Wijchen.
We kijken ook naar de diversiteit van het aanbod, voor dezelfde soort standhouders geldt dat we gaan kijken naar een andere invalshoek. Let op: politieke partijen zijn niet toegestaan.

Enkele voorbeelden van kraamhouders :
• Stylingtips/verkoop van kleuren/haar/nagels/huid/make-up etc.
• Verkoop van kleding en/of sieraden
• Verkoop van woonaccessoires, cadeau-artikelen e.d.
• Informatie/promotie over gezondheid, sport
• Informatiekraam over coaching, lifestyle, mental health

Overige gratis deelnemers gezocht:

• Korte workshops/lezingen/coachingssessies/TED-talk op de Vloer van de bibliotheek (max 15 minuten) (GRATIS, stuur ons een mailtje)
• Presentaties hoe mooi/sterk/creatief vrouwen kunnen zijn op de Vloer van de bibliotheek (max 15 minuten) (GRATIS, stuur ons een mailtje)
• Verhalen die gehoord moeten worden op de Vloer of bij de Ipadtafel van de bibliotheek (GRATIS, stuur ons een mailtje)
• Cultuurtafels waar vrouwen van alles uit hun cultuur laten zien bij de bibliotheek (GRATIS, stuur ons een mailtje)

Als tegenprestatie voor deze doelgerichte promotie-gelegenheid vragen we organisaties om een bijdrage in de promotie- en organisatiekosten van € 29,00 inclusief BTW. Deze bijdrage dien je direct met aanmelding via IDEAL te betalen. Deze bijdrage geldt zowel voor profit- als non-profit organisaties. De kraam is 200×90 cm. De avond begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur), het inrichten van je kraam kan vanaf 17.30 uur.

Hoe sneller je aanmeldt, hoe meer je meedraait in de promotie van WERELDVROUWEN en des te meer bekendheid kunnen wij aan jouw deelname geven. Stuur deze mail vooral door aan andere vrouwen en organisaties van wie je denkt dat het leuk is om hieraan deel te nemen.

En mocht je zin en tijd hebben om ons mee te helpen bij de organisatie van Wereldvrouwen, dan horen wij dat ook graag.

Met enthousiaste groet,

Jeanny, Diana, Gülnora, Saskia, Patty, Randa, Anja, Valerie en Nynke
Organisatie Wereldvrouwen

« Terug