14-01-2020 -

Van 24 t/m 26 januari staat ’t Mozaïek bol van de theateractiviteiten, cabaret, familietheater en lokaal talent. De voorstellingen op 25 en 26 januari kosten slechts 10 euro en op 26 januari is de toegang slechts €2,50! 

De altijd hilarische en uiterst sympathieke Ronald Snijders bijt op vrijdagavond 24 januari het spits af met zijn voorstelling Groot Succes 2. Een voorstelling vol onverwachte taalgrappen, nieuwe woorden en niet te plaatsen gedachtekronkels. ‘De koning van het absurdisme’ noemde Elsevier hem. ‘Een illusionist met woorden’ schreef Het Parool over Ronald Snijders. En De Theaterkrant oordeelde over zijn programma Groot Succes 2: ‘Grote Ronald is Briljant.’ Groot Succes 2 is de opvolger van Groot Succes, welke show van Ronald Snijders nog niet in de theaters te zien is geweest. Voorafgaand en na afloop van de voorstelling verzorgt Upbeatles een pubquiz-flitsen met theatrale twist.

Op zaterdag 25 januari verandert de foyer in een vrolijk Prentenboekjesfestival vol bekende figuren uit de vele prachtige prentenboeken die ons land rijk is. Voor en na de voorstelling kunnen de kinderen uitgebreid spelen in de creatieve prentenboekenstad. Er zijn twee kleine, gezellige en interactieve voorstellingen deze middag gebaseerd op prentenboeken; namelijk Dikkie Dik en de Taart en Een huis voor Harry.

Zondagmiddag 26 januari zit ’t Mozaïek vol lokaal talent bij de Theaterover(v)al. Overal in en om het theater word je overvallen door theater in al zijn vormen: muziek, dans, toneel, zang, verteltheater. Voor alle leeftijden! Afgelopen jaar genoten zo’n 140 mensen van talent uit Wijchen en omgeving. Artiesten en publiek waren laaiend enthousiast! Dus op deze zondag overvallen we je graag weer overal in ’t Mozaïek in allerlei genres.

« Terug
×