31-08-2022 -

Beste theaterbezoeker,

Service-gerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel! Daarom nemen we input van bezoekers, vrijwilligers en medewerkers graag mee in onze vernieuwingen. Een grote wens was meer snelheid, duidelijkheid en veiligheid rondom de consumptieverkoop. Dat hebben we nu geregeld met twee nieuwe muntautomaten in de foyer hebben hangen. Bij deze automaten kan je contactloos consumptiemunten kopen waarmee je bij onze bar kan betalen en dat heeft de volgende voordelen:

  • De wachttijd aan de bar wordt korter.
  • De wachttijd bij de muntverkoop is korter omdat we nu twee verkooppunten hebben i.p.v. één.
  • Bij alle voorstellingen én activiteiten werken we op dezelfde manier, deze munten zijn ook altijd in te leveren, lekker duidelijk en makkelijk.
  • De veiligheid voor onze medewerkers en ons publiek is groter omdat we alleen met PIN werken en er geen contant geld in omloop is.
  • De consumptieprijzen zijn eenduidig en helder. Ze staan bij de muntverkoopautomaten vermeld.
  • Met deze munten kan je ook de lekkere borrelhapjes betalen, die je na afloop kan bestellen.

 

Deze informatie vermelden we ook in de servicemail, die je voorafgaand aan een professionele voorstelling ontvangt. We wilden je echter nu al graag op de hoogte stellen van deze mooie verbetering, waar we trots op zijn. Zo weet je ook dat je jouw pinpas, mobiel of smartwatch niet moet vergeten als je naar een voorstelling of evenement komt.

 

We wensen je een heel fijn theaterseizoen!

« Terug