29-03-2024 -

Na een dienstverband van bijna 23 jaar, neemt Jeanneke Groenen-Hermans afscheid van ’t Mozaïek. De plek waar ze zó lang gewerkt heeft en waar ze alle ontwikkelingen van ’t Mozaïek vanaf het prille begin heeft meegemaakt. ’t Mozaïek is de plek waar ze zelf ooit als vrijwilliger begon en waar ze later met vele collega’s heeft samengewerkt. Achter de theaterkassa en later achter de schermen, begroette en bediende zij onze gasten en was vaak aanwezig bij onze theatervoorstellingen.

Zij gaat nu genieten van haar welverdiende pensioen en wij willen dat moment uiteraard niet ongemerkt voorbij laten gaan. In overleg met Jeanneke hebben we daar een passende vorm bij gevonden.

Naast het afscheid van haar directe collega’s en vrijwilligers, willen we ook anderen de mogelijkheid bieden om aandacht te besteden aan haar afscheid. Vanaf vrijdag 29 maart is het daarom mogelijk om via een mail aan receptie@mozaiekwijchen.nl een persoonlijk bericht voor Jeanneke achter te laten. Dat kan ook in de postbus die vanaf 29 maart daarvoor speciaal bij onze receptie bij de ingang van ’t Mozaïek geplaatst wordt. Tevens is Jeanneke voor het laatst aanwezig op 7 mei tijdens de seizoenspresentatie.

Wij wensen Jeanneke een heel mooi afscheid en een nog mooiere nieuwe fase in haar leven toe!

« Terug