15-10-2020 -

Nieuwe corona-maatregelen
De nieuwe maatregelen van het kabinet die zijn aangekondigd, hebben invloed op de theatervoorstellingen, activiteiten en evenementen in ’t Mozaïek. De groepsgrootte van maximaal 30 personen per ruimte geldt ook voor ’t Mozaïek. Ook is de horeca in ’t Mozaïek gesloten.

Splitsen en verplaatsen
Ons theaterteam heeft in overleg met de artiesten de volgende oplossingen gevonden:

  • Vrijdag 16 oktober – Wim Daniëls: verplaatst naar vrijdag 8 januari 2021
  • Zaterdag 17 oktober – NBDY KNWS – verdeeld over 19.00 en 21.00 uur
  • Vrijdag 23 oktober – Mariska van Kolck – verplaatst naar zaterdag 3 april 2021

Bezoekers van deze voorstellingen ontvangen persoonlijk bericht. We hopen op ieders flexibiliteit en begrip hierin.

Horeca
De bar voorafgaand aan of na afloop van een voorstelling gesloten. Een drankje en hapje bij de voorstelling mag echter wel, omdat je deze afhaalt bij onze bar en in de theaterzaal nuttigt. Vanaf november zijn alle ticketprijzen inclusief een drankje, je hapjes boek je er vooraf al bij door een lekker arrangement te kiezen. Smakelijke voorstelling!

Geen nazit
Bij de theatervoorstellingen is geen nazit mogelijk.

Mondkapjes
We adviseren je een mondkapje te dragen in het gebouw. Deze mag je afzetten op het moment dat je op je toegewezen stoel bent gaan zitten. Zodra je opstaat, zet je het mondkapje weer op.

Theater zonder risico
In deze onzekere tijden, bieden we met ons theater zekerheid. Zekerheid dat wij, ook met een max van 30 bezoekers, voorstellingen blijven aanbieden. Zekerheid dat je een onbezorgd avondje uit kan en… Zekerheid dat je jouw tickets altijd nog kan retourneren. Dat zetten we graag even op een rijtje:

  • Des te vroeger jij je tickets boekt, des te meer zekerheid is er dat een voorstelling door kan gaan. Met te weinig publiek is het namelijk voor niemand leuk…
  • Je kan tot 12.00 uur op de dag van de voorstelling nog je geld terug vragen via de theaterkassa, mocht er een reden zijn waarom je de show niet wil of kan bezoeken
  • Binnen 14 dagen na de voorstelling heb je jouw geld terug op je rekening
  • Natuurlijk kan je ook kiezen voor een voucher (digitaal tegoed dat je bij een volgende bestelling kan gebruiken) of een donatie (die ten goede komt aan ons theater)
  • Het liefst hebben we natuurlijk dat je gewoon naar de voorstelling kan komen!
« Terug
×