27-06-2023 -

Er heerst een feeststemming bij ’t Mozaïek, met al ruim 4000 verkochte kaarten is de voorverkoop van het theater is namelijk de hoogste van de afgelopen 6 jaar! Nóg mooier, volgens de theatermedewerkers, is dat de theaterbezoekers zich prachtig verdelen over alle voorstellingen, waardoor er geen voorstelling meer is die op 0 kaarten staat. Het Wijchense publiek gaat daarmee niet alleen voor de bekende namen, de bezoekers zoeken ook het avontuur op, wat het theater heel trots maakt.

In 2017 werd de landelijke trend van de dalende voorverkoop merkbaar voor Theater ’t Mozaïek. Gecombineerd met een stijging van het aantal voorstellingen viel de voorverkoop toen nogal tegen, waarna er gedurende het theaterseizoen veel meer last-minute werd verkocht waardoor de uiteindelijke kaartverkoop hoger was dan het seizoen ervoor. Gemiddeld verkocht het theater toen in de voorverkoop 49 kaarten per voorstelling, de seizoenen erna 46 en 43, daarna volgde corona, waardoor er geen vergelijk was. Voor het aankomende seizoen zit het gemiddelde op een prachtige 51 en dus een record sinds de grotere en bredere theaterprogrammering.

Daarnaast was de animo voor de actie voor iedereen die 3 of meer voorstellingen boekt zo groot, dat de daaraan gekoppelde gratis voorstelling van de Brabantse cabaretier Gerrie Smits extra bijgeboekt moest worden om alle bezoekers een plekje te geven. Ook Christel de Laat werd bijgeboekt om alle fans de kans te geven om haar in Wijchen te zien. Inmiddels is ook haar tweede voorstelling uitverkocht, net als de show van Guido Weijers. Voor alle andere voorstellingen zijn nu nog kaarten verkrijgbaar, dus neem gerust een kijkje op mozaiekwijchen.nl voor het uitgebreide aanbod.

Onder alle bezoekers die voor 10 juni hun tickets boekten verlootte het theater een prachtige prijs: je gehele bestelling gratis. Dit jaar verrasten de theatermedewerkers mevrouw Els Pijnappels uit Grave met deze fantastische prijs. Ter ere van de prachtige voorverkoop gaf theater ’t Mozaïek nog extra prijzen weg waardoor Saskia Jansen en Laurette Bulkens uit Wijchen verrast werden met twee gratis tickets binnen hun bestelling. Zo gaan zij én Theater ’t Mozaïek met een goed gevoel op vakantie!

« Terug