14-02-2020 -

Theater ’t Mozaïek krijgt een dikke acht!

Tevredenheidsonderzoek onder theaterbezoekers van Theater ’t Mozaïek geeft aan dat het theater goed gewaardeerd wordt, met name op de service-gerichtheid en sfeer. Een groot compliment voor de vrijwilligers en medewerkers van ’t Mozaïek.

Afgelopen maanden is er uitgebreid onderzoek verricht naar de tevredenheid van de bezoekers het afgelopen jaar. Resultaat: een prachtige 8,2 als rapportcijfer!

De vragen uit het onderzoek gingen over de gehele theaterervaring, van de bewegwijzering tot aan de nazit en van de kaartverkoop tot aan de toiletten. De bezoekers waren vrij eenduidig in hun oordeel, op alle vlakken waren ze tevreden tot zeer tevreden. Uitschieters naar boven waren de klantvriendelijkheid en de kennis van alle medewerkers. Ook de sfeer in de foyer, ook wel huiskamer genoemd, werd als zeer prettig bevonden.

Natuurlijk waren er ook verbeterpunten, al betrof het daar meestal onderwerpen waar bezoekers wat meer neutraal op beantwoordden. Waar de één de toiletten graag moderner ziet, vindt de ander de sanitaire voorziening helemaal niet van belang. En dat smaken verschillen zie je vooral terug in de reacties op het horeca-aanbod en de programmering. Het publiek zou graag meer musical zien bijvoorbeeld, die producties zijn echter vaak te groot en te duur voor ’t Mozaïek.

« Terug