Algemene informatie

Staat het antwoord op je vraag hier niet tussen? Onze kassa-medewerkster Jeanneke Groenen helpt je graag verder. Zij werkt echter parttime, dus je mail wordt niet direct beantwoord. Heb je een dringende vraag, neem dan even telefonisch contact op: (024) 645 04 55.

Hieronder zie je het bestelformulier voor het nieuwe theaterseizoen 2018/2019. Download  het Bestelformulier V+A, print het uit en vul hem volledig in. Deze kun je vervolgens inleveren bij onze theaterkassa.

E-tickets dien je zelf te printen, tickets op mobiele telefoons of andere apparaten accepteren we wel, maar zijn minder handig/snel aan de bar i.v.m. de pauze-consumpties. Wij adviseren je vooralsnog om uw kaarten wel te printen. Met ingang van volgend seizoen gaat dit wijzigen.

Theaterkassa

Geopend vanaf 6 september 2018 op elke donderdag van 19:00 tot 21:00 uur voor kaartverkoop, informatie en podiumkaarten. natuurlijk ook voor aanvang van onze voorstellingen.  In de basisschoolvakanties en van mei t/m augustus is de theaterkassa gesloten.

Receptie

Van maandag t/m vrijdag staan onze receptionistes van 9.00 tot 16.30 uur bij de balie voor u klaar. Zij verstrekken u graag de benodigde informatie, verwijzen u naar de juiste afdeling en verkopen podiumkaarten. Het is vanaf 3 september 2018 ook mogelijk om bij hen theaterkaarten te reserveren.

Gebouw

’t Mozaïek is van maandag t/m vrijdag geopend van 7:30 tot 22:30 uur en op zaterdag van 8:30 tot 13:00 uur. In de basisschoolvakanties op maandag t/m vrijdag van 7:30 tot 18:30 uur en op zaterdag gesloten.

Onderstaande zaalplattegrond geeft een goed beeld van onze tribune vanaf juni 2018. Vanaf dan is het ook mogelijk om om voortaan je eigen plaatsen te kiezen.

Rij 13 is toegevoegd, waarvan we stoelen 1 t/m 8, net als onze voorzetrijen A en B, pas verkopen als de zaal helemaal vol is. Hierdoor kan het voorkomen dat je op rij 1 zit en toch niet helemaal vooraan. Als je per se helemaal vooraan wilt zitten, geef dat dan bij je boeking door aan onze kassamedewerkster. De voorzetrijen gebruiken we overigens ook voor minder-validen en hun gezelschap.

In de Huiskamer werken we niet met een vaste opstelling, deze indeling varieert naar gelang de wensen van de artiest.

 • Pauze-consumptie
 • Bij de toegangskaart voor voorstellingen in de theaterzaal is een pauzeconsumptie inbegrepen. Uitzonderingen hierop zijn de staconcerten.
 • Bij familie- en Huiskamervoorstellingen betreft de pauzeconsumptie koffie, thee of ranja.
 • Mocht er geen pauze in de voorstelling zitten, dan bestel je na de voorstelling een lekker drankje op vertoon van je kaartje.
 • Garderobe inbegrepen
 • Ook voor de garderobe hoef je niet extra te betalen. Een kleine vergoeding hiervoor is in de kaartprijs inbegrepen. Het gebruik van de garderobe is verplicht i.v.m. het gevaar dat jassen kunnen vormen bij calamiteiten.

Stervoorstelling voor maar € 6,00

Bestel je vijf of meer voorstellingen, dan mag je een stervoorstelling uitzoeken voor slechts € 6,- per kaartje. Hiervoor ontvang je een voucher met verdere uitleg. Op 15 juni 2018 ontvang je een code om de extra stervoorstelling mee te kunnen boeken. Neem bij vragen gerust contact op met onze kassa.

Per stervoorstelling is een beperkt aantal actiekaartjes beschikbaar, evenredig verdeeld over bestelformulier- en internetbestellingen. Wij bepalen het aantal actiekaartjes dat je krijgt aan de hand van het meest voorkomende dan wel gemiddelde aantal kaartjes per voorstelling dat je boekt.

Alle stervoorstellingen van seizoen 2018/2019:

Thijs Kemperink – 13/10 : niet meer beschikbaar

Mens 2 – 29/11 : niet meer beschikbaar

Ed Struijlaart – 1/12

Martijn Kardol – 6/12

Robin van Kraaij – 9/12

Marjolein van Kooten – 14/12

Ernest Beuving – 18/1

Jochen Otten – 9/2

Maurice Mulderij – 14/2

Marc de Hond – 22/2

Marcel de Groot – 28/2

Pieter Jouke – 23/3

Fabian Franciscus 5/4

Alex Ploeg – 11/4

Ila van der Pouw – 14/4

 

E-tickets: snel te bestellen via deze website en zelf te printen

Wil je een tegoedbon, Kunst- en cultuurkaart of podiumkaart inleveren of een rolstoelplaats boeken, mail dan naar onze kassa. Tegoedbonnen en podiumkaarten kunnen helaas niet online worden geboekt. Vul het bestelformulier onder vermelding van de tegoedbon of podiumcadeaukaart.

Tot uiterlijk drie dagen (72 uur) voor de voorstelling is het mogelijk om kaarten te ruilen tegen kaarten voor een andere voorstelling of een Mozaïekbon. Als je andere plaatsen wenst, dan waarvoor je kaarten hebt, dan zien wij dit als ruilen. Als je jouw kaarten kwijt bent, is het mogelijk om kopiekaarten uit te draaien. Alle genoemde services bedragen € 1,50 per kaart. Dit geldt ook voor het printen van e-tickets, die je zelf niet hebt geprint.

Parkeren is gratis op het Campusterrein. Mocht je navigatie Campuslaan 6 nog niet kennen, voer dan de kruising Oosterweg/St. Jorispad in of volg de witte Campusborden. Daarmee kom je ook bij het Campusterrein uit. Bushaltes en treinstation zijn op loopafstand, hier vind je de actuele lijnen en tijden.

Ben je te laat voor een voorstelling, dan mag je mogelijk niet meer de voorstelling in, aangezien dit zowel de artiest als de aanwezige bezoekers stoort. Als er een pauze is, kun je wel het tweede deel bijwonen.

 • Geen eten en drinken in de zaal (staconcerten uitgezonderd)
 • Niet filmen of fotograferen (tenzij anders aangegeven)
 • Telefoon uit of op vliegtuigstand (“op stil” stoort de geluidsapparatuur)
 • Zelf meegenomen eten en drinken niet toegestaan in theater én foyer
 • I.v.m. je veiligheid en ons overzicht op de aanwezigen dient IEDEREEN een kaartje te hebben, ongeacht leeftijd
 • Kinderwagens en buggy’s mogen niet mee de zaal in

Als je dit aangeeft bij je reservering, dan boeken wij voor jouw speciale plaatsen. Dit kan helaas niet via de website, waardoor we voor jou geen verwerkingskosten van het bestelformulier verwerken. Mochten wij misbruik vermoeden (een wens of voorkeur i.p.v. (fysieke) beperking) dan betaal je alsnog de reguliere verwerkingskosten.

Populaire voorstellingen zijn snel uitverkocht, dat kunnen we niet voorkomen. Zorg dus dat je snel bestelt, wij verwerken bestellingen op volgorde van binnenkomst. als een voorstelling uitverkocht is, werken we met een wachtlijst. Mochten er vlak voor een voorstelling kaarten retour komen, dan nemen we contact op met de bezoekers op deze lijst. Dat gebeurt met regelmaat, dus maak hier gebruik van!

Met de Podium Cadeaukaart kan de ontvanger kaartjes kopen voor een voorstelling of concert naar keuze. Als gever kunt u zelf de waarde bepalen. Ieder bedrag tussen de € 10,00 en € 150,00 is mogelijk. De waarde is door de ontvanger in één keer of in delen te besteden. In ons theater is het mogelijk om de Podium cadeaukaart zowel aan te schaffen als te verzilveren. Het is nog niet mogelijk om deze bij uw internetbestelling te verwerken, maar natuurlijk wel bij uw bestelling via het bestelformulier of vanaf 6 september aan de kassa.

Op www.podiumcadeaukaart.nl kunt u ook zelf uw cadeaukaart ontwerpen. Met een eigen tekst of foto wordt uw cadeau persoonlijker dan ooit. Als bedrijf is het mogelijk om een eigen logo op de kaart te zetten. De Podium Cadeaukaart wordt geleverd in een feestelijke envelop.

 

 

Nog feestelijker is het om de Podium Cadeaukaart te combineren met één van onze arrangementen, zodat u een complete avond uit cadeau kan geven.

Podiumkaarten voor een vast bedrag zijn ook te koop bij Albert Heijn en VVV.

Podium Cadeaukaart. Live & meeslepend.

De Podium Cadeaukaart is de opvolger van de Theater & Concertbon. Heeft u nog een bon in uw bezit? Maakt u zich geen zorgen: deze blijft onbeperkt geldig bij alle aangesloten verzilverpunten, waaronder ons theater.

 

Podium Cadeaukaarten zijn te gebruiken tot en met 31-12-2018.

×