Algemene informatie

Wat is er anders bij een corona-proof voorstelling? Lees het hieronder!

Staat het antwoord op je vraag hier niet tussen? Onze kassa-medewerker Jeanneke Groenen helpt je graag verder.

Uiteraard gelden ook hier de landelijke (en regionale) maatregelen:

 • Houd minimaal 1,5 meter afstand
 • Blijf thuis als er sprake is van verkoudheidsklachten
 • Blijf thuis als een van je huisgenoten/gezinsleden koorts of benauwdheidsklachten heeft
 • Schud geen handen met elkaar
 • Was regelmatig je handen met water en zeep
 • Hoest of nies in de binnenkant van je elleboog

Lees meer over de Corona-maatregelen van Theater ’t Mozaïek in de kopjes hieronder.

In verband met de 1,5m-maatregel is onze tribune naar achteren geschoven en heeft deze plaatst gemaakt voor onze theatercafé opstelling. Hierbij bieden wij momenteel plaats aan ongeveer 70 personen. Tussen de tafels en stoelen zijn loopbaden aangebracht. Het is niet mogelijk om zelf je stoelen uit te kiezen, de placering wordt verricht door onze eigen medewerkers. Bij binnenkomst in de theaterzaal wordt je door een van onze medewerkers naar je plaats begeleid.

Bij familievoorstellingen worden banken voor bij het podium geplaatst waar de kinderen kunnen zitten. Ouders zitten daar achter bij hun eigen tafeltje.

*tafels in het middel kunnen samengevoegd worden tot een tafel voor 4 personen.

Dit kan alleen online voorafgaand aan de voorstelling.

De theaterkassa is niet open. Kan je écht niet online boeken, mail dan onze theaterkassa via kassa@mozaiekwijchen.nl om te overleggen wat er wel mogelijk is.

De E-tickets kunnen zowel op mobiele telefoon gezien laten worden of thuis uitgeprint worden.

boekt je kaarten per gezelschap en met het boeken verklaar je dat jouw gezelschap tot hetzelfde huishouden behoort. Wij kunnen en willen dit niet controleren, wij gaan er vanuit dat iedereen hierin zijn of haar verantwoordelijkheid neemt. Per gezelschap kom je op losse stoelen aan een tafel te zitten. Boek je kaarten voor meerdere huishoudens, dan maak je verschillende boekingen onder dezelfde naam, wij zorgen dan dat jullie tafels bij elkaar krijgen. Natuurlijk wel op 1,5 meter afstand.

Bij bijzonderheden als gehoor- of zichtproblemen of rolstoelgebonden kan je dit doorgeven aan kassa@mozaiekwijchen.nl.

Alleen bij inhaalvoorstellingen is de pauze-consumptie inbegrepen. De nieuwe voorstellingen zijn zonder toeslagen voor consumptie, garderobe en ticketfee. Kijk bij twijfel even op je ticket, daar staat het duidelijk op.

Je jas mag je mee de zaal in nemen en over je stoel hangen.

Mocht je in de dagen voor of op de dag van de voorstelling koorts, verkoudheids- en/of corona-gerelateerde klachten hebben of heeft één van je huisgenoten deze klachten, dan kan je jouw tickets kosteloos annuleren via kassa@mozaiekwijchen.nl. Je ontvangt dan een voucher die je kan gebruiken voor je volgende boeking als je weer klachtenvrij bent.

Door je kaarten te boeken verklaar je akkoord te gaan met onze maatregelen en aanpassingen vanwege corona. Je accepteert dat veel zaken op andere manier dan voorheen gaat en dat je, als jij je niet aan de afspraken houdt, verwijderd kan worden uit de voorstelling en/of uit ons gebouw.

De routing
Via pijlen op de grond en andere aanwijzingen is de veilige route aangegeven. Op veel plekken geldt: rechts houden
De hygiëne
Bij de entree is desinfecterende handalcohol/-gel aanwezig. Reinig hier je handen bij binnenkomst. Wij reinigen alle contactoppervlakten voor, tijdens en na de voorstelling. Onze toiletten worden met grotere regelmaat schoongemaakt.
De controle
Wij stellen je bij binnenkomst enkele vragen en controleren je tickets van achter een scherm, belangrijk is dat je de aanwijzingen van onze medewerkers te allen tijde opvolgt.
Drankje bestellen
Een drankje kan je bij binnenkomst aan de bar bestellen en betalen. Deze mag je direct meenemen naar de theaterzaal. Je bestelde arrangement (hapje) wordt in de theaterzaal aan je tafel gebracht.

De opstelling
Je zit op losse stoelen aan een tafeltje
De deuren
Waar mogelijk staan volgens RIVM-voorschriften de deuren open. Dat kan niet altijd i.v.m. geluidsoverlast van andere activiteiten of lichteisen.
Het applaus
We vragen jullie met klem om te blijven zitten tijdens het applaus

Hapjes en drankjes
Wil je tijdens de voorstelling ook genieten van een lekker hapje, bestel deze dan meteen met je kaartjes mee. Tijdens het bestelproces klik je dan op het driehoekje naast de prijs om de diverse keuzes te zien en te bestellen.Je hebt de keuze uit:
* Zoete verleiding (enkele kleine lekkernijen)meerprijs € 2,50
* Klein Orkest (4 bitterballen) meerprijs € 2,50
* Groot Orkest (8 bitterballen) meerprijs € 4,50
* Op de Planken (borrelplankje met brood, dip, kaas en worst) meerprijs € 4,50

Een drankje kan je bij binnenkomst aan de bar bestellen en betalen. Deze mag je direct meenemen naar de theaterzaal. Je bestelde arrangement (hapje) wordt in de theaterzaal aan je tafel gebracht.

De nazit
Natuurlijk is het ook mogelijk om na afloop nog van een lekker hapje en drankje te genieten in onze Huiskamer. Bij binnenkomst kan je hiervoor een plekje reserveren, na afloop kan dit mogelijk ook nog, dan ben je afhankelijk van de beschikbaarheid. Loop dan eerst even aan de bar voordat je ergens gaat zitten. Hou ook tijdens de nazit afstand van anderen bij de bar en in onze Huiskamer.

Tot uiterlijk drie dagen (72 uur) voor de voorstelling is het mogelijk om kaarten te ruilen tegen kaarten voor een andere voorstelling of een Mozaïekbon. Als je andere plaatsen wenst, dan waarvoor je kaarten hebt, dan zien wij dit als ruilen.
Ruilen en/of retourneren is niet mogelijk bij voorstellingen die door overmacht worden afgelast.

Als je jouw kaarten kwijt bent, is het mogelijk om kopiekaarten uit te draaien. Alle genoemde services bedragen € 1,50 per kaart. Dit geldt ook voor het printen van e-tickets, die je zelf niet hebt geprint.

Zie hier ook de algemene bezoekersvoorwaarden van de VSCD. 

Ben je te laat voor een voorstelling, dan mag je mogelijk niet meer de voorstelling in, aangezien dit zowel de artiest als de aanwezige bezoekers stoort. Als er een pauze is, kun je wel het tweede deel bijwonen.

 • Geen eigen eten en drinken in de zaal
 • Niet filmen of fotograferen (tenzij anders aangegeven)
 • Telefoon uit of op vliegtuigstand (“op stil” stoort de geluidsapparatuur)
 • Zelf meegenomen eten en drinken niet toegestaan in theater én foyer
 • I.v.m. je veiligheid en ons overzicht op de aanwezigen dient IEDEREEN een kaartje te hebben, ongeacht leeftijd
 • Kinderwagens en buggy’s mogen niet mee de zaal in. Ook niet bij familievoorstellingen.

Als je dit aangeeft bij je reservering, dan boeken wij voor jouw speciale plaatsen. Dit kan helaas niet via de website, waardoor we voor jou geen verwerkingskosten van het bestelformulier verwerken. Mochten wij misbruik vermoeden (een wens of voorkeur i.p.v. (fysieke) beperking) dan betaal je alsnog de reguliere verwerkingskosten.

Populaire voorstellingen zijn snel uitverkocht, dat kunnen we niet voorkomen. Zorg dus dat je snel bestelt, wij verwerken bestellingen op volgorde van binnenkomst. als een voorstelling uitverkocht is, werken we met een wachtlijst. Mochten er vlak voor een voorstelling kaarten retour komen, dan nemen we contact op met de bezoekers op deze lijst. Dat gebeurt met regelmaat, dus maak hier gebruik van!

In theaterseizoen 20/21 zullen wij geen bestelformulier meer uitbrengen. Je kunt al je theaterkaarten online op onze website bestellen. Ook kun je vanaf augustus 2020 online je podiumcadeaukaart inwisselen bij ons.

 

 

Met de PodiumCadeaukaart kan de ontvanger kaartjes kopen voor een voorstelling of concert naar keuze. Als gever kunt u zelf de waarde bepalen. Ieder bedrag tussen de € 10,00 en € 150,00 is mogelijk. De waarde is door de ontvanger in één keer of in delen te besteden. In ons theater is het mogelijk om de Podium cadeaukaart zowel aan te schaffen als te verzilveren.

Op www.podiumcadeaukaart.nl kunt u ook zelf uw cadeaukaart ontwerpen. Met een eigen tekst of foto wordt uw cadeau persoonlijker dan ooit. Als bedrijf is het mogelijk om een eigen logo op de kaart te zetten. De PodiumCadeaukaart wordt geleverd in een feestelijke envelop.

Podiumkaarten voor een vast bedrag zijn ook te koop bij Albert Heijn en VVV.

Podium Cadeaukaart. Live & meeslepend.

De Podium Cadeaukaart is de opvolger van de Theater & Concertbon. Heeft u nog een bon in uw bezit? Maakt u zich geen zorgen: deze blijft onbeperkt geldig bij alle aangesloten verzilverpunten, waaronder ons theater.

Parkeren is gratis op het Campusterrein. Mocht je navigatie Campuslaan 6 nog niet kennen, voer dan de kruising Oosterweg/St. Jorispad in of volg de witte Campusborden. Daarmee kom je ook bij het Campusterrein uit. Bushaltes en treinstation zijn op loopafstand, hier vind je de actuele lijnen en tijden.

Theaterkassa
Voor kaartverkoop, informatie, Mozaïekbonnen en podiumkaarten.

De theaterkassa is gesloten in verband met de Corona-maatregelen. Wij zijn per mail bereikbaar op kassa@mozaiekwijchen.nl voor vragen. 

Receptie
Voor informatie, routing, Mozaïekbonnen en podiumkaarten. 

 • Van 9.00 tot 16.30 uur op maandag t/m vrijdag
 • In de zomervakantie gesloten

Cultureel Lunchcafé
Versbelegde broodjes, huisgemaakte soepen, frisse salades en andere heerlijkheden.

 • Van 11.00 tot 14.00 uur op maandag t/m vrijdag

’t Mozaïek
’t Kleurrijke huis van Wijchen

 • Van 7.30 tot 18:30 uur op maandag t/m vrijdag
 • Zondags gesloten
×