Algemene informatie

Staat het antwoord op je vraag hier niet tussen? Onze kassa-medewerker Jeanneke Groenen helpt je graag verder. Zij werkt echter parttime, dus je mail wordt niet direct beantwoord. Heb je een dringende vraag, neem dan even telefonisch contact op: (024) 645 04 55.

Hieronder zie je het bestelformulier voor het theaterseizoen 2019/2020. Download  het Bestelformulier 1920print het uit en vul hem volledig in. Deze kun je vervolgens inleveren bij onze theaterkassa in de daarvoor bestemde brievenbus.

 

 

E-tickets dien je zelf te printen, tickets op mobiele telefoons of andere apparaten accepteren we wel, maar zijn minder handig/snel aan de bar i.v.m. de pauze-consumpties. Wij adviseren je vooralsnog om uw kaarten wel te printen. Met ingang van volgend seizoen gaat dit wijzigen.

Theaterkassa
Voor kaartverkoop, informatie, Mozaïekbonnen en podiumkaarten.

De theaterkassa is gesloten in verband met de Corona-maatregelen. Wij zijn per mail bereikbaar op kassa@mozaiekwijchen.nl voor vragen. 

 • Elke donderdag en elke voorstellingsavond van 19.00 tot 20.30 uur (van 5 september 2019 tot 18 april 2020)
 • Bij middagvoorstellingen en afwijkende tijden drie kwartier voor aanvang geopend
 • In de basisschoolvakanties is de theaterkassa gesloten.
 • donderdag 5 december is onze theaterkassa gesloten.

 

Receptie
Voor informatie, routing, Mozaïekbonnen en podiumkaarten. Vanaf september 2019 ook voor het reserveren van theaterkaarten.

 • Van 9.00 tot 16.30 uur op maandag t/m vrijdag

 

Cultureel Lunchcafé
Versbelegde broodjes, huisgemaakte soepen, frisse salades en andere heerlijkheden.

Het Cultureel Lunchcafé is op dit moment gesloten in verband met de Corona-maatregelen. 

 • Van 11.00 tot 14.00 uur op maandag t/m vrijdag

 

’t Mozaïek
’t Kleurrijke huis van Wijchen

In verband met de Corona-maatregelen hanteren wij aangepaste openingstijden. 

 • Van 7.30 tot 23.00 uur op maandag t/m vrijdag
 • Van 8.30 tot 13.00 uur op zaterdag
 • In de basisschoolvakanties op maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur en op zaterdag gesloten

Onderstaande zaalplattegrond geeft een goed beeld van onze tribune vanaf juni 2019. Sinds 2018 is het ook mogelijk om om je eigen plaatsen te kiezen.

Rij 13 is toegevoegd, waarvan we stoelen 1 t/m 8, net als onze voorzetrijen A en B, pas verkopen als de zaal helemaal vol is. Hierdoor kan het voorkomen dat je op rij 1 zit en toch niet helemaal vooraan. Als je per se helemaal vooraan wilt zitten, geef dat dan bij je boeking door aan onze kassamedewerkster. De voorzetrijen gebruiken we overigens ook voor minder-validen en hun gezelschap.

In de Huiskamer werken we niet met een vaste opstelling, deze indeling varieert naar gelang de wensen van de artiest.

 • Pauze-consumptie
 • Bij de toegangskaart voor voorstellingen in de theaterzaal is een pauzeconsumptie inbegrepen. Uitzonderingen hierop zijn de staconcerten.
 • Bij familie- en Huiskamervoorstellingen betreft de pauzeconsumptie koffie, thee of ranja.
 • Mocht er geen pauze in de voorstelling zitten, dan bestel je na de voorstelling een lekker drankje op vertoon van je kaartje.
 • Garderobe inbegrepen
 • Ook voor de garderobe hoef je niet extra te betalen. Een kleine vergoeding hiervoor is in de kaartprijs inbegrepen. Het gebruik van de garderobe is verplicht i.v.m. het gevaar dat jassen kunnen vormen bij calamiteiten.

Steractie vernieuwd!

Bestel je zes of meer voorstellingen, dan krijg je alle stervoorstellingen uit je bestelling voor slechts € 10,00. Dit wordt direct en automatisch verwerkt bij zowel internetbestellingen als bij bestellingen via het bestelformulier.

We verwerken de sterkaarten op volgorde van binnenkomst. Per stervoorstelling is een beperkt aantal sterkaarten beschikbaar, als de korting niet automatisch wordt verwerkt zijn de sterkaarten voor deze voorstelling op. Dit vermelden wij op de website bij de voorstelling.

Voorheen was de stervoorstelling voor veel bezoekers de zesde voorstelling, vandaar dat het voordeel nu geldt vanaf zes voorstellingen. Dat is qua aantal hetzelfde als voorgaande jaren. De nieuwe opzet is geautomatiseerd te verwerken en daarmee een stuk gebruiksvriendelijker.

 

E-tickets: snel te bestellen via deze website en zelf te printen

Wil je een tegoedbon, Kunst- en cultuurkaart of podiumkaart inleveren of een rolstoelplaats boeken, mail dan naar onze kassa. Tegoedbonnen en podiumkaarten kunnen helaas niet online worden geboekt. Vul het bestelformulier onder vermelding van de tegoedbon of podiumcadeaukaart.

Tot uiterlijk drie dagen (72 uur) voor de voorstelling is het mogelijk om kaarten te ruilen tegen kaarten voor een andere voorstelling of een Mozaïekbon. Als je andere plaatsen wenst, dan waarvoor je kaarten hebt, dan zien wij dit als ruilen.
Ruilen en/of retourneren is niet mogelijk bij voorstellingen die door overmacht worden afgelast.

Als je jouw kaarten kwijt bent, is het mogelijk om kopiekaarten uit te draaien. Alle genoemde services bedragen € 1,50 per kaart. Dit geldt ook voor het printen van e-tickets, die je zelf niet hebt geprint.

Zie hier ook de algemene bezoekersvoorwaarden van de VSCD. 

Parkeren is gratis op het Campusterrein. Mocht je navigatie Campuslaan 6 nog niet kennen, voer dan de kruising Oosterweg/St. Jorispad in of volg de witte Campusborden. Daarmee kom je ook bij het Campusterrein uit. Bushaltes en treinstation zijn op loopafstand, hier vind je de actuele lijnen en tijden.

Ben je te laat voor een voorstelling, dan mag je mogelijk niet meer de voorstelling in, aangezien dit zowel de artiest als de aanwezige bezoekers stoort. Als er een pauze is, kun je wel het tweede deel bijwonen.

 • Geen eten en drinken in de zaal (staconcerten uitgezonderd)
 • Niet filmen of fotograferen (tenzij anders aangegeven)
 • Telefoon uit of op vliegtuigstand (“op stil” stoort de geluidsapparatuur)
 • Zelf meegenomen eten en drinken niet toegestaan in theater én foyer
 • I.v.m. je veiligheid en ons overzicht op de aanwezigen dient IEDEREEN een kaartje te hebben, ongeacht leeftijd
 • Kinderwagens en buggy’s mogen niet mee de zaal in

Als je dit aangeeft bij je reservering, dan boeken wij voor jouw speciale plaatsen. Dit kan helaas niet via de website, waardoor we voor jou geen verwerkingskosten van het bestelformulier verwerken. Mochten wij misbruik vermoeden (een wens of voorkeur i.p.v. (fysieke) beperking) dan betaal je alsnog de reguliere verwerkingskosten.

Populaire voorstellingen zijn snel uitverkocht, dat kunnen we niet voorkomen. Zorg dus dat je snel bestelt, wij verwerken bestellingen op volgorde van binnenkomst. als een voorstelling uitverkocht is, werken we met een wachtlijst. Mochten er vlak voor een voorstelling kaarten retour komen, dan nemen we contact op met de bezoekers op deze lijst. Dat gebeurt met regelmaat, dus maak hier gebruik van!

Met de Podium Cadeaukaart kan de ontvanger kaartjes kopen voor een voorstelling of concert naar keuze. Als gever kunt u zelf de waarde bepalen. Ieder bedrag tussen de € 10,00 en € 150,00 is mogelijk. De waarde is door de ontvanger in één keer of in delen te besteden. In ons theater is het mogelijk om de Podium cadeaukaart zowel aan te schaffen als te verzilveren. Het is nog niet mogelijk om deze bij uw internetbestelling te verwerken, maar natuurlijk wel bij uw bestelling via het bestelformulier of vanaf 6 september aan de kassa.

Op www.podiumcadeaukaart.nl kunt u ook zelf uw cadeaukaart ontwerpen. Met een eigen tekst of foto wordt uw cadeau persoonlijker dan ooit. Als bedrijf is het mogelijk om een eigen logo op de kaart te zetten. De Podium Cadeaukaart wordt geleverd in een feestelijke envelop.

 

 

Nog feestelijker is het om de Podium Cadeaukaart te combineren met één van onze arrangementen, zodat u een complete avond uit cadeau kan geven.

Podiumkaarten voor een vast bedrag zijn ook te koop bij Albert Heijn en VVV.

Podium Cadeaukaart. Live & meeslepend.

De Podium Cadeaukaart is de opvolger van de Theater & Concertbon. Heeft u nog een bon in uw bezit? Maakt u zich geen zorgen: deze blijft onbeperkt geldig bij alle aangesloten verzilverpunten, waaronder ons theater.

 

Podium Cadeaukaarten zijn te gebruiken tot en met 31-12-2018.

×