Algemene informatie

Wat is er anders bij een corona-proof voorstelling? Lees het hier! 

Staat het antwoord op je vraag hier niet tussen? Onze kassa-medewerker Jeanneke Groenen helpt je graag verder. Zij werkt echter parttime, dus je mail wordt niet direct beantwoord. Heb je een dringende vraag, neem dan even telefonisch contact op: (024) 645 04 55.

In theaterseizoen 20/21 zullen wij geen bestelformulier meer uitbrengen. Je kunt al je theaterkaarten online op onze website bestellen. Ook kun je vanaf augustus 2020 online je podiumcadeaukaart inwisselen bij ons.

 

 

E-tickets dien je zelf te printen, tickets op mobiele telefoons of andere apparaten accepteren we wel, maar zijn minder handig/snel aan de bar i.v.m. de pauze-consumpties. Wij adviseren je vooralsnog om uw kaarten wel te printen. Met ingang van volgend seizoen gaat dit wijzigen.

Theaterkassa
Voor kaartverkoop, informatie, Mozaïekbonnen en podiumkaarten.

De theaterkassa is gesloten in verband met de Corona-maatregelen. Wij zijn per mail bereikbaar op kassa@mozaiekwijchen.nl voor vragen. 

Receptie
Voor informatie, routing, Mozaïekbonnen en podiumkaarten. 

 • Van 9.00 tot 16.30 uur op maandag t/m vrijdag
 • In de zomervakantie gesloten

Cultureel Lunchcafé
Versbelegde broodjes, huisgemaakte soepen, frisse salades en andere heerlijkheden.

Het Cultureel Lunchcafé is in de zomervakantie gesloten. 

 • Van 11.00 tot 14.00 uur op maandag t/m vrijdag

’t Mozaïek
’t Kleurrijke huis van Wijchen

In verband met de zomervakantie hanteren wij aangepaste openingstijden:

 • Van 7.30 tot 18:30 uur op maandag t/m vrijdag
 • Weekend gesloten

In verband met de 1,5m-maatregel is onze tribune naar achteren geschoven en heeft deze plaatst gemaakt voor onze theatercafé opstelling. Hierbij bieden wij momenteel plaats aan 52 personen. Tussen de tafels en stoelen zijn loopbaden aangebracht. Het is niet mogelijk om zelf je stoelen uit te kiezen, de placering wordt verricht door onze eigen medewerkers. Bij binnenkomst in de theaterzaal wordt je door een van onze medewerkers naar je plaats begeleid.

 • In verband met landelijke “corona’-afspraken tussen alle theaters en producenten is er geen drankje inbegrepen.
 • Garderobe is niet aanwezig, je jas mag je meenemen de theaterzaal in

E-tickets: snel te bestellen via deze website en zelf te printen

Wil je een Mozaïekbon of PodiumCadeauKaart inleveren of een rolstoelplaats boeken, mail dan naar onze kassa. Tegoedbonnen en podiumkaarten kunnen helaas niet online worden geboekt.

Tot uiterlijk drie dagen (72 uur) voor de voorstelling is het mogelijk om kaarten te ruilen tegen kaarten voor een andere voorstelling of een Mozaïekbon. Als je andere plaatsen wenst, dan waarvoor je kaarten hebt, dan zien wij dit als ruilen.
Ruilen en/of retourneren is niet mogelijk bij voorstellingen die door overmacht worden afgelast.

Als je jouw kaarten kwijt bent, is het mogelijk om kopiekaarten uit te draaien. Alle genoemde services bedragen € 1,50 per kaart. Dit geldt ook voor het printen van e-tickets, die je zelf niet hebt geprint.

Zie hier ook de algemene bezoekersvoorwaarden van de VSCD. 

Parkeren is gratis op het Campusterrein. Mocht je navigatie Campuslaan 6 nog niet kennen, voer dan de kruising Oosterweg/St. Jorispad in of volg de witte Campusborden. Daarmee kom je ook bij het Campusterrein uit. Bushaltes en treinstation zijn op loopafstand, hier vind je de actuele lijnen en tijden.

Ben je te laat voor een voorstelling, dan mag je mogelijk niet meer de voorstelling in, aangezien dit zowel de artiest als de aanwezige bezoekers stoort. Als er een pauze is, kun je wel het tweede deel bijwonen.

 • Geen eten en drinken in de zaal (corona-voorstelling of staconcerten uitgezonderd)
 • Niet filmen of fotograferen (tenzij anders aangegeven)
 • Telefoon uit of op vliegtuigstand (“op stil” stoort de geluidsapparatuur)
 • Zelf meegenomen eten en drinken niet toegestaan in theater én foyer
 • I.v.m. je veiligheid en ons overzicht op de aanwezigen dient IEDEREEN een kaartje te hebben, ongeacht leeftijd
 • Kinderwagens en buggy’s mogen niet mee de zaal in

Als je dit aangeeft bij je reservering, dan boeken wij voor jouw speciale plaatsen. Dit kan helaas niet via de website, waardoor we voor jou geen verwerkingskosten van het bestelformulier verwerken. Mochten wij misbruik vermoeden (een wens of voorkeur i.p.v. (fysieke) beperking) dan betaal je alsnog de reguliere verwerkingskosten.

Populaire voorstellingen zijn snel uitverkocht, dat kunnen we niet voorkomen. Zorg dus dat je snel bestelt, wij verwerken bestellingen op volgorde van binnenkomst. als een voorstelling uitverkocht is, werken we met een wachtlijst. Mochten er vlak voor een voorstelling kaarten retour komen, dan nemen we contact op met de bezoekers op deze lijst. Dat gebeurt met regelmaat, dus maak hier gebruik van!

Met de PodiumCadeaukaart kan de ontvanger kaartjes kopen voor een voorstelling of concert naar keuze. Als gever kunt u zelf de waarde bepalen. Ieder bedrag tussen de € 10,00 en € 150,00 is mogelijk. De waarde is door de ontvanger in één keer of in delen te besteden. In ons theater is het mogelijk om de Podium cadeaukaart zowel aan te schaffen als te verzilveren. Het is nog niet mogelijk om deze bij uw internetbestelling te verwerken, maar natuurlijk wel bij uw bestelling via het bestelformulier of vanaf 6 september aan de kassa.

Op www.podiumcadeaukaart.nl kunt u ook zelf uw cadeaukaart ontwerpen. Met een eigen tekst of foto wordt uw cadeau persoonlijker dan ooit. Als bedrijf is het mogelijk om een eigen logo op de kaart te zetten. De PodiumCadeaukaart wordt geleverd in een feestelijke envelop.

Podiumkaarten voor een vast bedrag zijn ook te koop bij Albert Heijn en VVV.

Podium Cadeaukaart. Live & meeslepend.

De Podium Cadeaukaart is de opvolger van de Theater & Concertbon. Heeft u nog een bon in uw bezit? Maakt u zich geen zorgen: deze blijft onbeperkt geldig bij alle aangesloten verzilverpunten, waaronder ons theater.

×