Nalaten aan Theater ’t Mozaïek Wijchen

Dankzij uw steun kunnen we net dat beetje extra doen voor ons publiek. Onze jonge Wijchense talenten ondersteunen en zorgen dat cultuur betaalbaar blijft voor iedereen. Voor nu en in de toekomst.
Uiteraard is het mogelijk om ons structureel te steunen als Vriend van Theater ’t Mozaïek, maar wist u, dat u ook (een deel van) uw vermogen voor een goed doel reserveren kunt in uw testament?

Er bestaan meerdere manieren om na te laten: u benoemt Theater ’t Mozaïek Wijchen als erfgenaam, u geeft ’t Mozaïek een legaat of u richt een Fonds op Naam op.

’t Mozaïek Wijchen is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Hierdoor heeft u als particulier verschillende mogelijkheden om giften aan ’t Mozaïek van de inkomstenbelasting af te trekken. ’t Mozaïek zelf hoeft over erfrechtelijke verkrijgingen geen erfbelasting te betalen.

Persoonlijk contact

We gaan graag met je in gesprek over je wensen en persoonlijke situatie. We kunnen uitleggen op welke manieren je kunt nalaten en wat je nalatenschap bijdraagt aan Theater ’t Mozaïek Wijchen. Neem hiervoor contact op met directeur Henriëtte Mooren-van den Boomen via mail of (024) 645 04 55. Natuurlijk horen wij het ook graag wanneer je ons hebt opgenomen in je testament. Dan kunnen we je onze dank tonen en nemen we je graag op in onze kring van Vrienden van Theater ’t Mozaïek.