Het weekend waarin vele theater in Nederland hun deuren openzetten, nieuwe activiteiten organiseren, verrassende voorstellingen programmeren en iedereen laten zien hoe mooi theater is. De artiesten zijn bekend gemaakt op maandag 19 november!

Bankgiro Loterij VIPKAARTactie
Heb jij een speciale actie code ontvangen voor twee gratis kaarten voor een voorstelling naar keuze tijdens het Nationaal Theaterweekend? Theater ’t Mozaïek biedt voor de voorstelling van Oeloek en Dikkie Dik 20 vrijkaarten per voorstelling ter beschikking. Mail de actiecode naar kassa@mozaiekwijchen.nl en je hoort zo snel mogelijk van ons. Actie loopt van 7 t/m 11 januari.

Cabaret – OELOEK – Droeftoeters
Datum: vrijdag 25 januari 2019
Tijd: 20:15 uur
Prijs: €10,-

Droeftoeters is een hilarische achtbaan van krankzinnige dialogen, muzikaal vuurwerk en visueel spektakel. Je valt van de ene verbazing in de ander en je staat altijd op het verkeerde been. De idiote figuren vliegen je om de oren, en je vraagt je af: hoe krijgen ze het verzonnen?
Bestel kaarten

 

Familievoorstelling (2+) – DIKKIE DIK- Dikkie Dik & Ik

Datum: zaterdag 26 januari 2019
Tijd: 11:00 / 14:30 uur
Prijs: €10,-
Bestel kaarten 11:00 uur
Bestel kaarten 14:30 uur

Hoe is het… om Dikkie Dik te zijn? Als je op vier pootjes loopt en niet kan praten, maar wel kopjes geeft. Als je zomaar mag gaan liggen, op hele gekke plekken – of juist druk over de toetsen van de piano rent en hop, in de gordijnen springt, om daarna je nagels eens flink te scherpen aan de leuning
van de bank

 

Theater over(v)al!

Overal in en om ons theater word je overvallen door theater in al zijn vormen: muziek, dans, toneel, zang, verteltheater. Voor alle leeftijden!

Datum: zondag 27 januari 2019
Tijd: 13:30 uur
Prijs: gratis

 

×