Het weekend waarin vele theater in Nederland hun deuren openzetten, nieuwe activiteiten organiseren, verrassende voorstellingen programmeren en iedereen laten zien hoe mooi theater is. De artiesten zijn bekend gemaakt op maandag 18 november!

Cabaret
Roland Snijders – Groot Succes 2

Datum: vrijdag 24 januari 2020
Tijd: 20:15 uur
Prijs: €10,-

Een voorstelling vol onverwachte taalgrappen, nieuwe woorden en niet te plaatsen gedachtekronkels. De altijd hilarische en uitermate sympathieke Ronald Snijders komt naar Wijchen tijdens het Nationaal Theaterweekend. ‘De koning van het absurdisme’ noemde Elsevier hem. ‘Een illusionist met woorden’ schreef Het Parool over Ronald Snijders. En De Theaterkrant oordeelde over zijn programma Groot Succes 2: ‘Grote Ronald is Briljant.’ Groot Succes 2 is de opvolger van Groot Succes, welke show van Ronald Snijders nog niet in de theaters te zien is geweest.
Bestel kaarten

 

Familievoorstelling (2+)
Prentenboekjesfestival
Datum: zaterdag 25 januari 2020|
Tijd: 14:30 uur
Prijs: €10,-
Bestel kaarten 

Het blijft heerlijk, een theater binnen te stappen, waarvan de foyer is veranderd in een vrolijke Prentenboekenstad, vol bekende figuren uit de vele prachtige prentenboeken die ons land rijk is. Voor en na de voorstellingen kunnen de kinderen uitgebreid spelen in de creatieve Prentenboekenstad in de foyer van het theater. Ze vinden daar allerlei huisjes van figuren uit de mooiste prentenboeken. Zo vieren ze een dansfeest met Pim & Pom, maken de bedjes op van Sam & Julia in het Muizenhuis, rijden tractor met Boer Boris, lachen zich slap met Agent en Boef en mogen Hondje uitlaten. Ongemerkt spelen en sjouwen de kinderen zo urenlang door de stad, alleen of samen met elkaar.

De kleine, gezellige en interactieve voorstellingen deze middag zijn ook gebaseerd op prentenboeken. Met één kaartje krijg je dus twee voorstellingen én de Prentenboekenstad.

 

Dikkie Dik en de taart
Dikkie Dik is jarig. Op tafel staat een grote taart. Dikkie Dik neemt een hapje van de taart. Wat is dat lekker! Hij neemt nog een hap en nog één… Dikkie Dik hou op, je wordt nog ziek. Maar Dikkie Dik luistert niet… De taart is op en Dikkie Dik moet zelf op zoek naar melk, eitjes en appels voor een appeltaart. Maar ondeugend en nieuwsgierig als Dikkie Dik is, gaat er van alles mis. Kan het feest wel doorgaan? Is er wel taart voor de vriendjes van Dikkie Dik?

 

Een huis voor Harry
In deze intieme voorstelling zien we Harry; een tevreden huiskat die graag binnen is.
Het huis is groot genoeg en Harry heeft niet zo veel nodig. Maar wist je dat er maar één vlinder nodig is om dat te vergeten?!
Met veel plezier neemt De Toren van Geluid de kinderen mee in dit kleine, muzikale avontuur over het grote (on)bekende. Over het uitslaan van je vleugels. En het terecht komen op je pootjes. Om te zien wat je eerder niet zag.

 

Theater over(v)al!

Overal in en om ons theater word je overvallen door theater in al zijn vormen: muziek, dans, toneel, zang, verteltheater. Voor alle leeftijden!

Afgelopen jaar genoten zo’n 140 mensen van talent uit Wijchen en omgeving. Er werd gedanst, muziek gemaakt, gezongen, geacteerd en verteld op allerlei plekken in ’t Mozaïek. Artiesten en publiek waren laaiend enthousiast. Dus op deze zondag overvallen we je graag weer overal in ’t Mozaïek met theater in allerlei genres. Deze editie willen we graag weten of je komt en belonen we dat met koffie, thee of ranja, daarvoor is de lage entree bedoeld.

Datum: zondag 26 januari 2020
Tijd: 13:30 uur
Prijs: €2,50 inclusief koffie/thee/ranja

Bestel kaarten