Dankzij een partnership met de Rabobank, NOC*NSF, Cutuurmij Oost en het LKCA blazen wij Pro Podium nieuw leven in. Met dit initiatief bieden wij talent uit onze regio een podium.

Een podium in onze Huiskamer: bijvoorbeeld als voorprogramma van een professionele artiest, zoals Twan kersten ooit bij Tim Akkerman. of ons grote theaterpodium: als onderdeel van een professionele voorstelling, waarvan Cesar Zuiderwijk met zijn Masterclass op vrijdag 29 maart een goed voorbeeld is. Daarbij mogen drumliefhebbers achter de drums plaatsnemen en Cesar het hemd van het lijf vragen.

Daarnaast organiseren wij op zondag 27 januari de Theaterover(v)al, waarbij het publiek overal in en om ons theater wordt overvallen door korte optreden in allerlei genres door talenten van lokale organisaties, zoals Muziekdorp, DansSanne en Hakoena.

Concreet gaan wij zorgen dat talent de kans krijgt om op te treden in onze Huiskamer en onze theaterzaal. Als voorprogramma van een professionele artiest, gecombineerd met andere talenten of tijdens een festival. Ben je op zoek naar advies of hulp, dan brengen wij je in contact met iemand die een masterclass verzorgt, regie-advies geeft of juist de zakelijke kneepjes van het artiest-zijn bijbrengt. Dit alles begint met jezelf onder de aandacht brengen van ons theater. Want talent dat wij niet kennen, kunnen we ook niet helpen.

Neem contact op mijn onze theatercoördinator Nancy voor meer informatie of om je aan te melden. Wij zullen dan in overleg kijken naar de mogelijkheden tot samenwerking.

 

×