Heb jij het talent? Dan hebben wij het podium!

Ons talentontwikkelingsprogramma groeit dankzij ons partnership met Rabobank Rijk van Nijmegen. We bieden talent in de podiumkunsten uit regio Wijchen een podium en ondersteunen talent waar we kunnen. Onder podiumkunsten vallen bijvoorbeeld breakdance, singer-songwriting, rap, cabaret, hiphop, stand-up comedy, musical, DJ, toneel, muziek, zang en spoken word.

Ben of ken je talent? Tag ons dan als je iets nieuws van jezelf op Facebook  of mail theatercoördinator Nancy.

Houdt onze website in de gaten voor nieuwe Pro Podium activiteiten. 

zangeres treedt op bij de Theaterover(v)al Workshop muziek door artiest Aanstormend talent op piano Kindercabaretier Robin van Kraaij

Voorprogramma’s houden in dat Pro Podiumtalenten optreden in onze foyer voorafgaand aan en soms ook na afloop van de theatershow van die avond. Zo maken de talenten kennis met spelen voor een publiek en maakt ons publiek kennis met nieuw talent.

De masterclass van Tim van der Sluis betreft een masterclass voor aanstormende cabaretiers. Hij begeleidt met zijn bedrijf TC Management jonge cabaretiers en stoomt ze klaar voor de podia op diverse manieren. Hij vertelt hier meer over en geeft tips over de weg van grapjes maken voor de familie tot professioneel cabaretier.

De masterclass van Percossa richt zich op percussie-talent, alle deelnemers krijgen de tips en tricks van één van de ervaren percussionisten van Percossa.

Meer info over de andere Pro Podiumactiviteiten en het aanmelden hiervoor volgt snel. Houd hiervoor ook Facebook in de gaten, met een like gaat dat nog makkelijker!

 

×