Technische gegevens

Update: In corona-tijd hebben we onze tribune ingeschoven om plaats te maken voor gezellige tafels en stoelen, ieder op hun eigen kleedje, uitermate sfeervol. We noemen dit ons Theatercafé, aangezien theatergasten tijdens de voorstelling hun drankje en/of hapje kunnen nuttigen. Achterin de zaal, op gelijke hoogte met het publiek, staat nu onze techniektafel. Onze technici maken het beste van deze nieuwe setting door alles prachtig uit te lichten, daarnaast zijn zij bezig met akoestische aanpassingen om voorstellingen in deze corona-proof setting optimaal te laten klinken.

Download de technische gegevens van Theater ’t Mozaïek

Samen met onze freelance technicus Bartjan van Elferen verzorgen onze techniekvrijwilligers de techniek bij alle professionele voorstellingen. Daarnaast is dit techniekteam actief bij alle andere activiteiten in ons theater, zoals amateurvoorstellingen, bedrijfspresentaties en seminars.

Ons techniekteam is altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers. Bij voorkeur zoeken onze technici collega’s die zowel doordeweeks overdag als in het weekend beschikbaar zijn.

Ben je graag bezig met (licht- en/of geluids)techniek en ben je niet bang voor sjouw- en bouwwerk op en voor het podium? Ben je dienstverlenend en oplossingsgericht ingesteld en bouw je graag mee aan theatervoorstellingen en bedrijfsactiviteiten? Neem dan contact met ons op om een keer mee te kijken met onze technici.

 

×