Testen voor Toegang

Update 27 augustus

Tijdens de corona-voorstellingen waarbij we in onze theaterzaal ombouwden tot theatercafé was de sfeer erg gezellig. Toch willen onze artiesten en wijzelf niets liever dan weer volle tribunes bij de voorstellingen. Met gebruik van Testen voor toegang is dat gelukkig weer een heel eind mogelijk. Hierdoor kunnen we weer tot tweederde van de tribune openstellen en hoeft het publiek onderling geen 1,5 meter afstand te houden. Op de website van de Rijksoverheid vind je meer informatie over Testen voor Toegang.

 

Bij binnenkomst in het theater

Dit betekent voor jou als bezoeker dat je bij binnenkomst een coronatoegangsbewijs te tonen, dat geldt voor iedereen vanaf 13 jaar. Via de CoronaCheck-app kun je dit bewijs aanmaken in de vorm van een QR-code op je mobiele telefoon. Er zijn drie varianten van deze QR-code mogelijk:

  • Een vaccinatiebewijs nadat je volledig gevaccineerd bent.
  • Een negatieve testuitslag; maak via www.testenvoortoegang.org een afspraak voor een gratis coronatest. Deze negatieve testuitslag mag maximaal 24 uur oud zijn.
  • Een herstelbewijs dat je in de afgelopen zes maanden hersteld bent van corona.

Heb je geen mobiele telefoon of heb je de CoronaCheck-app niet op je telefoon? Dan kun je het coronabewijs ook uitprinten via https://coronacheck.nl/nl/print/. Ook kun je je gele boekje gebruiken als vaccinatiebewijs.

Informatie voor kaarthouders

In de servicemail die je standaard een paar dagen voor je theaterbezoek ontvangt, besteden we ook nog aandacht hieraan als reminder.

Kan of wil je niet aan de voorwaarden van Testen voor Toegang voldoen, laat dit dan zo snel mogelijk, doch uiterlijk een week voor de voorstelling via e-mail aan ons weten. Je ontvangt dan de alternatieve opties die we voor je hebben.

Tot snel

We hopen dat je onze keuze voor Testen voor Toegang begrijpt en zien je graag in het nieuwe theaterseizoen bij onze voorstellingen. Als je nog vragen hebt, dan mail ons gerust even.

×