23-08-2018 -

UITVERKOCHT <

Deze toppers zijn al uitverkocht!

Roué Verveer – 6/10

Hij is er weer! Cabaretier en stand-upper Roué Verveer behoort tot de top van de Nederlandse cabaretwereld en komt naar Wijchen met zijn bejubelde theatervoorstelling Heppie De Peppie. Dit achtste programma bevat opnieuw een stortvloed aan hilariteit, scherpe grappen en zelfspot. De altijd vrolijke Roué Verveer is een graag geziene gast bij vele tv-programma’s, stond in 2016 en 2017 met Gabbers in de Ziggo Dome en heeft met zijn boek Waarom? Daarom! een bestseller op zijn naam staan. Roué wordt geprezen om zijn charisma, zijn driftige en enthousiaste speelstijl en zijn talent om te improviseren. In de afgelopen jaren heeft hij met ons publiek een speciale band opgebouwd, daardoor is elke show van Roué weer een feestje!

Thomas Acda – 24/10

Reikhalzend kijkt iedereen uit naar de eerste solovoorstelling van Thomas Acda. Deze langverwachte eigen muzikale cabaretvoorstelling, samen met gitarist David Middelhoff, zit vol verhalen, liedjes en avonturen over liefde, vriendschap en de dood. Over hoe we met vallen en opstaan proberen invulling te geven aan ons leven. Het idee broeit al sinds de beëindiging van het succesvolle duo Acda en de Munnik. Maar eerst regisseerde Thomas twee films, schreef hij een boek, maakte hij de liedteksten en muziek voor de musical De Marathon en vervulde het afgelopen theaterseizoen de hoofdrol in de met sterren overladen musical Fiddler on the roof. Hij ontving voor beide musicals een musical-award, waaronder die voor de beste acteerprestatie (jury: “…Thomas Acda ontroert…”).

Henry van Loon – 13/2

Alweer een nieuwe knettergekke show van die deksels sympathieke beroepsklungel Henry van Loon. Met dezelfde ongeëvenaarde slapstick waarmee die rare Henry zich door de doldrieste realiteit van dit maffe bestaan heen wurmt, rijgt hij in deze hilarische solo louter unieke hoogtepunten aaneen. Hilariteit wordt virtuoos afgewisseld door een fideel moment met het publiek of door een ontroerend lied. Je bedenkt het niet maar je ziet het wel degelijk, waardoor je na afloop met een parelmoeren glans naar buiten treedt en hoofdschuddend tegen je tijdelijke bedpartner fluistert: ‘Dat was nu echt weer iets voor onze Henry.’ Het Parool gaf Henry’s voorstelling Sleutelmoment vier sterren en noemde hem: “Eén van de getalenteerdste komieken van Nederland”. Dat heeft tv-kijkend Nederland ook gezien in De Luizenmoeder, waarin Henry de concierge speelt.

Guido Weijers – 30/3

Guido Weijers presenteert: De wetenschappelijke kant van geluk Iedereen die wat filosofische quotes op facebook kwakt, noemt zich tegenwoordig personal coach. Mensen vluchten wanhopig in mindfulness, yoga en meditatie. We worden doodgegooid met zelfhulpboeken over geluk, ‘wetten voor succes’ en ‘hoe het optimale uit je leven te halen’. Maar hoe zit het nu echt? Guido Weijers kan het je vertellen. Weijers volgde zelf Masterclasses over geluk aan de Erasmus Universiteit, sprak op TEDx over dit onderwerp en deed in Bhutan onderzoek naar het Bruto Nationaal Geluk. Guido mag dus oprecht van geluk spreken. In 100 minuten komen tips en tricks voorbij die een weg vrijmaken naar maximaal geluk. Guido’s verhaal is nu dus onderbouwd met wetenschap in plaats van grappen. Geen cabaret, wel de garantie dat je met meer inzichten en geluk naar huis gaat dan je bent gekomen.

 

« Terug