09-06-2023 -

Theater ’t Mozaïek zet zich in voor het verbinden van mensen. Dat doen we door zowel professionele als amateurvoorstellingen te programmeren in een veilige omgeving en zo willen we ons publiek verrijken, verrassen en verbazen.

’t Mozaïek levert een belangrijke bijdrage aan het welzijn en geluk van mensen uit de omgeving Wijchen. Door het theater zijn we in de gelegenheid mensen samen te brengen, een podium te bieden en een mooie tijd te geven.

Als Vriend van Theater ’t Mozaïek steun je de volgende ambities:

  • Talentondersteuning van jonge talenten in de gemeente Wijchen om zich te ontwikkelen en zijn of haar talent te laten opbloeien door middel van workshops voor lokale talenten uit onze talentbegeleidingsprojecten.
  • Verdieping van een maatschappelijk thema door randprogrammering bij voorstellingen met een maatschappelijk thema. Denk bijvoorbeeld aan een na- of voorbespreking met een deskundige of auteur.
  • Een podium bieden aan scholen uit de gemeente Wijchen voor schoolmusicals of andere presentaties tegen zeer gereduceerde prijzen.

Steun jij bovenstaande ambities? Je bent al Vriend van ’t Mozaïek vanaf €5,- per maand.

Nieuwe belronde

In de maanden juni en juli kan je gebeld worden door een van onze collega’s met de vraag of je Vriend van Theater ’t Mozaïek wilt worden.

Verschillende soorten Vrienden

Wij zijn dankbaar voor iedereen die onze Vriend wilt zijn. Samen zorgen wij voor verbinding en geluk.
Er zijn drie soorten Vrienden:

Vriend
vanaf € 60,- euro per jaar/€ 5,- euro per maand voor één jaar

Bezoemvriend
vanaf € 120,- euro per jaar/ € 10,- euro per maand voor één jaar

Hartsvriend
€ 180,- euro per jaar  / € 15,- euro per maand voor één jaar

Meer info?

Bekijk onze Vrienden-pagina voor meer info over  de voordelen van Vriend zijn of schrijf je direct online in!

« Terug