07-05-2021 -

Theater ’t Mozaïek zet zich in voor het verbinden van mensen. Dat doen we door zowel professionele als amateurvoorstellingen te programmeren in een veilige omgeving en zo willen we ons publiek verrijken, verrassen en verbazen.

’t Mozaïek levert een belangrijke bijdrage aan het welzijn en geluk van mensen uit de omgeving Wijchen. Door het theater zijn we in de mogelijkheid mensen samen te brengen, een podium te bieden en een mooie tijd te geven. Juist in deze situatie is dat extra moeilijk. We kijken uit om weer gasten te mogen ontvangen. 

Als Vriend van Theater ’t Mozaïek steun je de volgende ambities:

  • Talentondersteuning van jonge talenten in de gemeente Wijchen om zich te ontwikkeling en zijn of haar talent te laten opbloeien door middel van workshops voor lokale talenten uit onze talentbegeleidingsprojecten.
  • Verdieping van een maatschappelijk thema  door randprogrammering bij voorstellingen met een maatschappelijk thema, denk bijvoorbeeld aan een na- of voorbespreking met een deskundige of auteur.
  • Een podium bieden aan scholen uit de gemeente Wijchen voor schoolmusicals of andere presentaties tegen zeer gereduceerde prijzen.

Wij zijn klaar weer open te gaan. Steunt je dit? Je bent al Vriend van ’t Mozaïek vanaf €5,- per maand.

–> Ga naar de Vrienden-pagina voor meer info!

« Terug