17-05-2022 -

 Het Zomertheater komt terug! Na het grote succes van vorig jaar komt het Zomertheater twee weekenden terug naar het voorplein van ’t Mozaïek. De eerste twee weekenden van juli staan bomvol heerlijke muziek, hilarisch cabaret en vrolijke familievoorstellingen.

Theaterterras
Het voorplein wordt weer compleet omgetoverd in een groot sfeervol theaterterras met podium onder de verlichte boom. Met knusse palletbanken, fijne tafeltjes en stoelen en hoge statafels met krukken is er een gezellige zomersfeer met goed zicht op drie hoogtes. De artiesten spelen in een prachtig tent onder de grote boom die fantastisch uitbelicht wordt.

Line-up
Op vrijdag 1 juli trappen we af in zomerse sferen met publiekslieveling Joris Linssen & Caramba. Zaterdag 2 juli is er een kleinschalig ridder- en prinsessenfestijn bij de familievoorstelling Deze ridder zegt nee. In de avond geniet het publiek van de uiteenlopende comedians uit de Comedy Camper. We sluiten het eerste weekend op zondag 3 juli af met de superlieve peutervoorstelling van Gonnie & Gijsje.

Het tweede weekend starten we met nieuw cabarettalent gepresenteerd door Young Wijchen. Het jonge, spraakmakende cabaretduo Vlamousse combineren zij met acteur, vlogger én cabaretier Musa. Zaterdag 9 juli speelt Joes Boonen de peutervoorstelling Dikke Dik en de taart. ’s Avonds wordt het muzikaal genieten bij Acoustic Journey & Friends, deze Wijchense band laat je kiezen uit hun verrassende muzikale menu. Zondag 10 juli is de grote afsluiter met de Familiequiz van Upbeatles waar je met het hele gezin in alle leeftijden, van basisschool tot en met opa en oma, aan mee kan doen. In teams van maximaal 6 personen (verdeel je familie gerust over meerdere teams!) strijd je in diverse rondes met gevarieerde vragen om leuke en lekkere theaterprijzen.

Tickets
Je boekt je kaarten voor het zomertheater lekker makkelijk via de website mozaiekwijchen.nl. Kaarten zijn exclusief consumptie. Aan de bar of aan je tafeltje bestel je de heerlijkste zomerse drankjes en hapjes. Zo geniet je van allerlei lekkers tijdens een heerlijke voorstelling in de zon, dát is Zomertheater!

« Terug