’t Mozaïek inspireert, verbindt en faciliteert. Als sociaal, cultureel en educatief centrum huisvesten wij vele organisaties, met wie wij ook graag samenwerken in diverse projecten. Onze sfeervolle theaterzaal en huiskamer bieden een podium aan artiesten, bedrijven en verenigingen voor hun voorstellingen, presentaties en evenementen. Het Culturele Lunchcafé is dé ontmoetingsplek van ons veelzijdige pand, waar onze gasten genieten van versbereide lunchgerechten.

Onze missie is om alle mensen uit alle lagen van de bevolking te inspireren, te boeien en te vermaken. Daartoe bieden wij sfeervol ruimte voor uiteenlopende sociaal-culturele en educatieve activiteiten voor en door inwoners van Wijchen.

‘t Mozaïek ontwikkelt zich als de ‘place to be’ en ‘de Huiskamer van Wijchen’ voor beleving, ontmoeting en verbinding. Het is de drempelloze fysieke plek in Wijchen om samen of alleen naar toe te gaan. Een plek waar van alles te doen is, waar voor elk wat wils is.

Naam van de instelling:  Stichting ’t Mozaïek, sociaal, cultureel en educatief centrum Wijchen
RSIN/fiscaal nummer: 809919722

Lees meer over onze missie en visie.

Ons beleidsplan vind je hier:  ‘Mozaïek in bedrijf’

De samenstelling van ons huidige bestuur is hier te zien. Per 1 mei 2018 is Henriëtte Mooren-van den Boomen onze nieuwe directeur.

Erg trots zijn we op al onze medewerkers en vrijwilligers die met ontzettend veel enthousiast betrokken zijn bij ’t Mozaïek.

Ook interesse om aan de slag te gaan bij ’t Mozaïek, bekijk dan onze vacatures.

 

×