Vrijwilligers van ’t Mozaïek

Zonder vrijwilligers geen theater… Dat is hoe belangrijk onze vrijwilligers zijn! Onze technicus heeft een groot team enthousiaste en kundige techniekvrijwilligers, een aantal van hen draait ook zelfstandig activiteiten als de Cineclub en Huiskamervoorstellingen. Rondom de voorstellingen zorgen de garderobe-vrijwilligers voor de jassen én voor een luisterend oor na de voorstelling. Niet voor niets ligt daar ons gastenboek. De gastvrouwen en –heren zijn het aanspreekpunt bij een voorstelling. Zij regelen vele organisatorische zaken voor de artiest(en), technici en andere vrijwilligers en medewerkers. En achter de schermen zijn ook nog diverse promotie-vrijwilligers actief met onder meer persberichten, online-agenda’s en posters.

Onze receptievrijwilligers verwelkomen iedere bezoeker met een glimlach en helpen hen waar nodig om op de juiste plek te komen. Zij zijn overdag het aanspreekpunt voor al onze gasten en huurders. Zo zorgen ze ervoor dat iedereen zich welkom en gehoord voelt. Een waardevol vrijwilligersteam!

Heb je ook interesse om vrijwilliger te worden? Super! Gebruik dan het contactformulier om aan ons te laten weten wat je zou willen doen. We maken dan een afspraak om kennis te maken en wellicht een keer mee te draaien. Mogelijk is er wel een wachtlijst, dat hoor je dan vanzelf.