Vraag & antwoord

Wat is er anders bij een corona-proof voorstelling? Lees het hieronder!

Staat het antwoord op je vraag hier niet tussen? Onze kassa-medewerker Jeanneke Groenen helpt je graag verder.

 • Desinfectie bij de ingang
 • Triage (vragen stellen en beoordelen) bij de ingang
 • Placering op naam aan tafels en stoelen op 1,5 meter afstand
 • Andere routing om publieksstromen te scheiden
 • Extra desinfectie contactoppervlakken en toiletten
 • Desinfectie van tafels en stoelen tussen voorstellingen
 • Begeleide en gefaseerde uitloop na de voorstelling
 • Onze medewerkers dragen mondkapjes en wassen regelmatig hun handen

De tickets boek je  online voorafgaand aan de voorstelling.

De E-tickets kunnen zowel op de mobiele telefoon gezien laten worden of thuis worden uitgeprint.

De theaterkassa is niet open. Kan je écht niet online boeken? Mail dan onze theaterkassa via kassa@mozaiekwijchen.nl om te kijken wat er wel mogelijk is.

Er zijn tafels voor 2, 3 en 4 personen beschikbaar. Op de plattegrond kan je de geschikte tafel voor jouw gezelschap selecteren.

Maak verschillende boekingen onder dezelfde naam in rij 30 t/m 47. Wij zorgen dan dat jullie tafels bij elkaar krijgen. Natuurlijk wel op 1,5 meter afstand.

In verband met de 1,5m-maatregel is onze tribune naar achteren geschoven en heeft deze plaatst gemaakt voor onze theatercafé opstelling. Hierbij bieden wij momenteel plaats aan ongeveer 80 personen. Tussen de tafels en stoelen zijn loopbaden aangebracht.

I.v.m. aangescherpte maatregelen bieden wij op dit moment plaats voor maximaal 30 personen exclusief personeel.

Bij binnenkomst in de theaterzaal word je door een van onze medewerkers naar je plaats begeleid.

Bij familievoorstellingen worden banken of andere zitplekken voor bij het podium geplaatst waar de kinderen kunnen zitten. Ouders zitten daar achter bij hun eigen tafeltje.

Tafels in het middel kunnen samengevoegd worden tot een tafel voor 4 personen.

De opstelling
Je zit op losse stoelen aan een tafeltje

De deuren
Waar mogelijk staan volgens RIVM-voorschriften de deuren open. Dat kan niet altijd i.v.m. geluidsoverlast van andere activiteiten of lichteisen.

Het applaus
We vragen jullie met klem om te blijven zitten tijdens het applaus.

Bij de bestelling van de theaterkaartjes kan je een arrangement bijboeken. Een arrangement is een hapje die je tijdens de voorstelling aan je tafel geserveerd krijgt.  Je arrangement bestel je door bij het besteloverzicht te klikken op het driehoekje naast de prijs. Die prijs die je uiteindelijk betaald is voor het toegangskaartje inclusief arrangement. Voor aanvang kunnen geen arrangementen geboekt worden voor tijdens de voorstelling. Tijdens de nazit kan dat wel weer.

.Je hebt de keuze uit:
+ Zoete verleiding (zoete lekkernijen) meerprijs € 2,50
+ Klein Orkest (4 stuks bittergarnituur) meerprijs € 2,50
+ Koperen Kees (4 stuks bourgondische bitterballen) meerprijs € 4,50
+ Op de Planken (borrelplank) meerprijs € 5,00

Natuurlijk is onze theaterzaal rolstoeltoegankelijk. Omdat we momenteel een theatercafé hebben waar je met losse stoelen aan tafels zit, kan je gewoon elke gewenste plek in de zaal boeken. Als we vooraf weten dat je in een rolstoel zit, dan halen we de reguliere stoel alvast weg. Natuurlijk kunnen we dit ook op de avond zelf doen, als je de theaterzaal binnen komt.

Alle ticketprijzen zijn inclusief een drankje uit het basisassortiment (wijn, fris, pils). Let op: er zijn ook uitzonderingen, door verschuivingen van voorstellingen, dus check van te voren goed je kaartje. Hier staat het duidelijk op.

Bij familievoorstellingen bestaat een pauze-drankje uit de keuze tussen ranja, koffie of thee. 

Tijdens de corona-periode is er geen garderobe. Je mag je jas meenemen in de zaal en hem hier over je stoel hangen.

Mocht je in de dagen voor of op de dag van de voorstelling koorts, verkoudheids- en/of corona-gerelateerde klachten hebben of heeft één van je huisgenoten deze klachten, dan kan je jouw tickets kosteloos annuleren via kassa@mozaiekwijchen.nl. Je hebt dan de keuze tussen je geld terug of een voucher, die je op een ander moment kan besteden. Dit geldt tot 12.00 uur op de voorstellingsdag. Na 12.00 uur geldt dat je bij annulering een voucher krijgt voor het bedrag van je tickets.

Daarmee bedoelen we dat je met het vroeg boeken van je tickets niet het risico loopt dat je je geld kwijt bent. We sommen het even voor je op:

 • Des te vroeger jij je tickets boekt, des te meer zekerheid is er dat een voorstelling door kan gaan. Met te weinig publiek is het namelijk voor niemand leuk…
 • Je kan tot 12.00 uur op de dag van de voorstelling nog je geld terug vragen via de theaterkassa, mocht er een reden zijn waarom je de show niet wil of kan bezoeken
 • Binnen 14 dagen na de voorstelling heb je jouw geld terug op je rekening
 • Natuurlijk kan je ook kiezen voor een voucher (digitaal tegoed dat je bij een volgende bestelling kan gebruiken) of een donatie (die ten goede komt aan ons theater)
 • Het liefst hebben we natuurlijk dat je gewoon naar de voorstelling kan komen!

De routing
Via pijlen op de grond en andere aanwijzingen is de veilige route aangegeven. Op veel plekken geldt: rechts houden.

De hygiëne
Bij de entree is desinfecterende handalcohol/-gel aanwezig. Reinig hier je handen bij binnenkomst. Wij reinigen alle contactoppervlakten voor, tijdens en na de voorstelling. Onze toiletten worden met grotere regelmaat schoongemaakt.

De controle
Wij stellen je bij binnenkomst enkele vragen en controleren je tickets van achter een scherm, belangrijk is dat je de aanwijzingen van onze medewerkers te allen tijde opvolgt.

De bar voorafgaand aan of na afloop van een voorstelling is momenteel gesloten.

Een drankje en hapje bij de voorstelling mag echter (tot nader bericht van de gemeente) wel, omdat je deze afhaalt bij onze bar en in de theaterzaal nuttigt. Vanaf november zijn alle ticketprijzen inclusief een pauzedrankje. Je hapjes boek je er vooraf al bij door een lekker arrangement te kiezen.

Ben je te laat voor een voorstelling, dan mag je mogelijk niet meer de voorstelling in, aangezien dit zowel de artiest als de aanwezige bezoekers stoort. Als er een pauze is, kun je wel het tweede deel bijwonen.

Nee dit is niet toegestaan. Een drankje zit inbegrepen in je ticket en een hapje kan je tijdens het boeken van je theatertickets bestellen.

Populaire voorstellingen zijn snel uitverkocht, dat kunnen we niet voorkomen. Zorg dus dat je snel bestelt, als je heel graag naar een bepaalde show wilt. Als een voorstelling uitverkocht is, werken we met een wachtlijst. Mochten er vlak voor een voorstelling kaarten retour komen, dan nemen we contact op met de bezoekers op deze lijst. Dat gebeurt met regelmaat, dus maak hier gebruik van!

Met de PodiumCadeaukaart kan de ontvanger kaartjes kopen voor een voorstelling of concert naar keuze. Als gever kan je zelf de waarde bepalen. Ieder bedrag tussen de € 10,00 en € 150,00 is mogelijk. De waarde is door de ontvanger in één keer of in delen te besteden. In ons theater is het mogelijk om de Podium cadeaukaart zowel aan te schaffen als te verzilveren.

Vanaf 3 december 2020 is het ook mogelijk de Podium cadeaukaart digitaal te verzilveren bij het bestellen van je kaarten. Kies bij het afrekenen van je tickets voor de betaalmethode podiumcadeaukaart. Indien je niet genoeg tegoed op je kaart hebt staan, kan je dit aanvullen met een Ideal betaling.

Op www.podiumcadeaukaart.nl kan je ook zelf een  cadeaukaart ontwerpen. Met een eigen tekst of foto wordt je cadeau persoonlijker dan ooit. Als bedrijf is het mogelijk om een eigen logo op de kaart te zetten. De PodiumCadeaukaart wordt geleverd in een feestelijke envelop.

Podiumkaarten voor een vast bedrag zijn ook te koop bij Albert Heijn en VVV.

Podium Cadeaukaart. Live & meeslepend.

De Podium Cadeaukaart is de opvolger van de Theater & Concertbon. Heb je nog een bon in je bezit? Maak je dan geen zorgen: deze blijft onbeperkt geldig bij alle aangesloten verzilverpunten, waaronder ons theater.

Parkeren is gratis op het Campusterrein. Mocht je navigatie Campuslaan 6 nog niet kennen, voer dan de kruising Oosterweg/St. Jorispad in of volg de witte Campusborden. Daarmee kom je ook bij het Campusterrein uit. Bushaltes en treinstation zijn op loopafstand.

Theaterkassa
Voor kaartverkoop, informatie, Mozaïekbonnen en podiumkaarten.

De theaterkassa is gesloten in verband met de Corona-maatregelen. Wij zijn per mail bereikbaar op kassa@mozaiekwijchen.nl voor vragen.

Tijdens de zomer- en kerstvakantie is de theaterkassa ook per mail niet bereikbaar.

Algemene receptie
Voor informatie, routing, Mozaïekbonnen en podiumkaarten.

 • Van 9.00 tot 16.30 uur op maandag t/m vrijdag
 • In de zomervakantie gesloten
 • Geen eigen eten en drinken in de zaal
 • Niet filmen of fotograferen (tenzij anders aangegeven)
 • Telefoon uit of op vliegtuigstand (“op stil” stoort de geluidsapparatuur)
 • Zelf meegenomen eten en drinken niet toegestaan in theater én foyer
 • I.v.m. je veiligheid en ons overzicht op de aanwezigen dient IEDEREEN een kaartje te hebben, ongeacht leeftijd
 • Kinderwagens en buggy’s mogen niet mee de zaal in. Ook niet bij familievoorstellingen.
×