Vraag & antwoord

Staat het antwoord op je vraag hier niet tussen? Mail naar kassa@mozaiekwijchen.nl en dan helpen we je graag verder.

Tickets kunnen online geboekt worden. Dit kan tot 5 minuten voor aanvang van de voorstelling.

Op de avond van de betreffende voorstelling is het ook mogelijk om aan de bar in onze foyer een kaartje te kopen.(mits deze voorstelling niet is uitverkocht).

De E-tickets kunnen zowel op de mobiele telefoon getoond worden of thuis worden uitgeprint.

Mocht het niet lukken om je kaartje online te kopen, mail dan onze theaterkassa via kassa@mozaiekwijchen.nl.

 

Hieronder zie je de plattegrond van theaterzaal met tribune.

zaalplattegrond

Bij theatercafé-voorstellingen hebben we losse tafeltjes en stoeltjes. Kaarsjes aan, drankje erbij en genieten maar.

theatercafé plattegrond

Tickets kunnen online geboekt worden. Dit kan tot 5 minuten voor aanvang van de voorstelling.

Op de avond van de betreffende voorstelling is het ook mogelijk om aan de bar in onze foyer een kaartje te kopen.(mits deze voorstelling niet is uitverkocht).

De E-tickets kunnen op de mobiele telefoon getoond worden of thuis worden uitgeprint.

Mocht het niet lukken om je kaartje online te kopen, mail dan onze theaterkassa via kassa@mozaiekwijchen.nl.

Weet waar je koopt
Dagelijks kopen duizenden mensen hun kaartjes voor concerten en theatervoorstellingen via internet. Wat velen niet weten, is dat er naast de officiële online verkooppunten ook veel websites zijn die op grote schaal kaarten opkopen en doorverkopen met als enig doel het maken van winst.

Als bezoeker betaal je teveel via deze websites voor een toegangskaart. Soms anderhalf tot drie keer meer dan de artiest of organisator van een evenement vraagt. Ook blijkt dat niet alle kaarten gegarandeerd toegang geven tot het evenement.

Dit doorverkopen gebeurt zonder toestemming van de artiest of organisator, en doordat dit op grote schaal gebeurt, wordt onnodig schaarste gecreëerd. Zo blijven er weinig kaarten over die te koop zijn voor het oorspronkelijke bedrag. Doorverkoop gebeurt niet alleen bij uitverkochte evenementen. Ook voor evenementen die nog in de verkoop moeten gaan of waarvoor nog voldoende kaarten bij de officiële voorverkoopadressen beschikbaar zijn, worden kaarten tegen een veel hogere prijs aangeboden.

Lees hier welke bedrijven illegaal doorverkopen.

Tip
Koop je theaterkaarten alléén via de website van het ’t Mozaïek (tenzij anders vermeld).

Alléén de bij ’t Mozaïek gekochte tickets worden aanvaard. Wij wijzen je erop dat het verboden is toegangsbewijzen voor een voorstelling met winstoogmerk aan derden door te verkopen en/of de toegangsbewijzen aan derden te verstrekken.

Rechtsbovenin op onze website vind je je eigen klantportal. Door in te loggen bij MijnTheater zie je jouw theaterbestelling, vouchertegoed en je eigen NAW-gegevens. Je kunt ten allen tijden hiermee je theaterkaarten terugvinden en downloaden, je voucher-tegoed inzien of je NAW-gegevens en voorkeuren wijzigen.

Onze theaterkassa is bereikbaar via kassa@mozaiekwijchen.nl om je te helpen bij al je vragen.

Voor het omzetten van een papieren Mozaïekbon naar een digitaal theatertegoed geef je jouw bon af bij onze receptie of onze bar.  Onze collega’s hebben een formuliertje waarop je jouw gegevens invult, zodat onze kassa-medewerkster de bon in jouw account toe kan voegen aan je digitale tegoed. Als je nog geen account hebt, dan maakt ze deze voor je aan. Als je bij het bestellen van je kaartjes inlogt, dan zie je tijdens de betaling jouw digitale tegoed dat je kan gebruiken om de tickets te betalen.

 

Service-gerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel! Daarom werken wij met muntautomaten in de foyer. Bij deze automaten kan je contactloos consumptiemunten kopen waarmee je bij onze bar kan betalen en dat heeft de volgende voordelen:

 • De wachttijd aan de bar wordt korter.
 • De wachttijd bij de muntverkoop is korter omdat we nu twee verkooppunten hebben i.p.v. één.
 • Bij alle voorstellingen én activiteiten werken we op dezelfde manier, deze munten zijn ook altijd in te leveren, lekker duidelijk en makkelijk.
 • De veiligheid voor onze medewerkers en ons publiek is groter omdat we alleen met PIN werken en er geen contant geld in omloop is.
 • De consumptieprijzen zijn eenduidig en helder. Ze staan bij de muntverkoopautomaten vermeld.
 • Met deze munten kan je ook de lekkere borrelhapjes betalen, die je na afloop kan bestellen.

Bekijk in de afbeelding hieronder de uitleg en prijzen van de consumpties.

uitleg muntautomaat en prijzen van drankjes en hapjes

 

Je hapjes bestel je gemakkelijk aan de bar.

Je hebt de keuze uit:

 •  (verschillende gefrituurde snacks)
  • Bittergarnituur, klein (10 stuks) 2 munten / €5,40
  • Bittergarnituur, groot (20 stuks)  4 munten / €10,80
  • Bourgondische bitterballen met Wijchense mosterd (6 stuks) 4 munten / €10,80
  • Vegetarische bitterballen (6 stuks) 4 munten/ €10,80
  • Vegetarische bittergarnituur (10 stuks) 5 munten/ €13,50

Een ringleiding zorgt ervoor dat slechthorenden met een hoortoestel het geluid van een geluidsinstallatie kunnen beluisteren zonder storend omgevingsgeluid.

Ons theater beschikt over een ringleiding. Het geluidssignaal wordt hierbij aangesloten op een ringleidingversterker. Deze versterker zendt het geluidssignaal door een draad (de ring) die onzichtbaar is weggewerkt in de zaal. Door middel van een magnetisch veld ontvangt het hoortoestel het signaal uit de ringleiding. Het hoortoestel of de streamer moet hiervoor in de zogeheten T-stand gezet worden. Deze T-stand zit standaard op de meeste modellen hoortoestellen.

Niet alle beperkingen zijn zichtbaar; sommige zijn verborgen en niet direct herkenbaar, zoals leermoeilijkheden, geestelijke gezondheidsproblemen en mobiliteits-, spraak-, visuele of gehoorstoornissen. Het dagelijks leven met een verborgen beperking kan voor veel mensen veeleisend zijn, maar het kan voor anderen moeilijk zijn om de uitdagingen waarmee je wordt geconfronteerd te herkennen, erkennen of begrijpen.

Wees zichtbaar wanneer jij dat wilt
Het dragen van de Hidden Disabilities Sunflower wijst mensen in je omgeving (waaronder personeel, collega’s en zorgverleners) er discreet op dat je misschien extra steun, hulp of wat meer tijd nodig hebt.

Hidden Disability Sunflowers beschikbaar bij ’t Mozaïek
Heb jij een verborgen beperking? Bij de receptie van ’t Mozaïek de keycoard, pasjes en brochures van Hidden Disabilities Sunflowers gratis beschikbaar. Of bestel op de website van Hidden Disabilties Sunflower je gepersonaliseerde kaart of andere gadgets.

Draag jij een Hidden Disbalities Sunflower?
Dan zullen onze collega’s er attent op zijn en jou waar mogelijk extra steun, hulp of wat meer tijd geven. Spreek ook gerust een van onze collega’s aan, mocht je vragen of hulp nodig hebben.

Rolstoelplaatsen tribune
Natuurlijk is onze theaterzaal rolstoeltoegankelijk. Wil je een rolstoelplaats reserveren, mail dan naar kassa@mozaiekwijchen.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Onze collega’s kunnen eventueel je mee naar binnen begeleiden en en helpen bij het vinden van je plek.

Traplift
Onze theaterzaal is bereikbaar per trap. Maar er is tevens een traplift aanwezig. Onze collega’s helpen je hier graag mee.
De eerste en tweede verdieping van het gebouw zijn toegankelijk via een lift links voorbij de bar.

Parkeren voor mindervaliden
Op de algemene parkeerplaats voor ’t Mozaïek zijn mindervalidenplaatsen. Tevens zijn er bij de ingang nog 2 extra mindervaliden parkeerplaatsen.

Mindervalidentoilet
Op de begane grond, links naast de theaterzaal, is een ruime mindervalidentoilet aanwezig.

Heb je een hulphond?
Officieel getrainde hulphonden mogen de theaterzaal mee naar binnen, maar we vinden het wel fijn als dit van te voren wordt aangegeven. Dat kan door te mailen naar kassa@mozaiekwijchen.nl. De rest van het gebouw is vrij toegankelijk met een hulphond.

Zitplek bij staconcerten
Bij onze staconcerten bieden we een beperkt aan zitmogelijkheden aan. Maar maak je geen zorgen, in onze foyer is ook altijd ruimte om op adem te komen. Het is niet mogelijk om vooraf een zitplek te reserveren.

De meeste ticketprijzen zijn inclusief een drankje uit het basisassortiment (wijn, fris, pils). Dit staat ook vermeld op je kaartje.

Let op. er zijn diverse uitzonderingen:

 • Bij familievoorstellingen is er gratis ranja voor de kinderen.
 • Geen pauze-consumptie:
  • Pubquiz
  • Popquiz
  • Moordmysterie
  • Staconcert
  • Evenementen uit de regio (tenzij anders vermeld)
  • Nationaal Theaterweekend voorstellingen
  • Theatershows waarbij het expliciet vermeld staat op de site dat er geen consumptie is inbegrepen
  • Voorstellingen in het kasteel

Als jij als bezoeker van een theatervoorstelling om welke reden dan ook geen gebruik maakt van het toegangsbewijs, kan het theaterkaartje tot 2 dagen (48 uur) voorafgaand aan de betreffende voorstelling geannuleerd worden door een mailtje te sturen naar kassa@mozaiekwijchen.nl. Je ontvangt dan een digitaal vouchertegoed dat je later kan gebruiken voor het boeken van een andere voorstelling. Vindt de annulering in minder dan 48 uur voorafgaand aan de betreffende voorstelling plaats, dan komt dit voor zijn eigen rekening. In dit geval vindt er geen restitutie van het toegangsbewijs plaats.

 

Er is een bewaakte garderobe aanwezig bij alle theatervoorstellingen. Het is in verband met brandveiligheid verplicht hiervan gebruik te maken.

De bar is zowel voor als na de voorstelling geopend. Hier kan je genieten van een drankje en/of borrelhapje.

 

Ben je te laat voor een voorstelling, dan mag je mogelijk niet meer de voorstelling in, aangezien dit zowel de artiest als de aanwezige bezoekers stoort. Als er een pauze is, kun je wel het tweede deel bijwonen.

Nee, dit is niet toegestaan. Een drankje zit meestal inbegrepen in je ticket en een hapje kan je na afloop van de voorstelling aan de bar bestellen.

Populaire voorstellingen zijn snel uitverkocht, dat kunnen we niet voorkomen. Zorg dus dat je snel bestelt, als je heel graag naar een bepaalde show wilt. Als een voorstelling uitverkocht is, werken we met een wachtlijst. Hiervoor kan je mailen naar kassa@mozaiekwijchen.nl. Mochten er vlak voor een voorstelling kaarten retour komen, dan nemen we contact op met de bezoekers op deze lijst. Dat gebeurt met regelmaat, dus maak hier gebruik van!

 

Podiumcadeaukaart en de Mozaïek Podiumcadeaukaart
Met de PodiumCadeaukaart kan de ontvanger kaartjes kopen voor een voorstelling of concert naar keuze. Als gever kan je zelf de waarde bepalen. Ieder bedrag tussen de € 10,00 en € 150,00 is mogelijk. De waarde is door de ontvanger in één keer of in delen te besteden. In ons theater is het mogelijk om de PodiumCadeaukaart zowel aan te schaffen als te verzilveren.

Tijdens de openingstijden van de receptie is de Podiumcadeaukaart verkrijgbaar bij ’t Mozaïek. Hiervoor hebben we diverse verpakkingsopties beschikbaar waardoor dit altijd een leuk cadeau is!

Het verzilveren van je PodiumCadeaukaart kan online bij het bestellen van je kaarten. Kies bij het afrekenen van je tickets voor de betaalmethode PodiumCadeaukaart. Indien je niet genoeg tegoed op je kaart hebt staan, kan je dit aanvullen met een iDeal betaling.

Op www.podiumcadeaukaart.nl kan je ook zelf een cadeaukaart ontwerpen of de Mozaïek Podiumcadeaukaart bestellen.

 

 

Mozaïek lunchbon:
De Mozaïek lunchbon kan je inleveren bij het Cultureel Lunchcafé in ’t Mozaïek.

De oude Mozaïek cadeaubon:
De oude Mozaïek cadeaubon kan je inleveren bij het Cultureel Lunchcafé en voor kaartjes voor het theater. Wil je van de Mozaïekbon graag theaterkaartjes kopen? Geef dan je bon af bij onze receptie of onze bar.  Onze collega’s hebben een formuliertje waarop je jouw gegevens invult, zodat onze kassa-medewerkster de bon in jouw account toe kan voegen aan je digitale tegoed. Als je nog geen account hebt, dan maakt ze deze voor je aan. Als je bij het bestellen van je kaartjes inlogt, dan zie je tijdens de betaling jouw digitale tegoed dat je kan gebruiken om de tickets te betalen.

Met de PodiumCadeaukaart kan de ontvanger kaartjes kopen voor een voorstelling of concert naar keuze. Als gever kan je zelf de waarde bepalen. Ieder bedrag tussen de € 10,00 en € 150,00 is mogelijk. De waarde is door de ontvanger in één keer of in delen te besteden. In ons theater is het mogelijk om de PodiumCadeaukaart en de Mozaïek PodiumCadeaukaart zowel aan te schaffen als te verzilveren.

Tijdens de openingstijden van de receptie is de Podiumcadeaukaart verkrijgbaar bij ’t Mozaïek. Hiervoor hebben we diverse verpakkingsopties beschikbaar waardoor dit altijd een leuk cadeau is!

Het verzilveren van je PodiumCadeaukaart kan online bij het bestellen van je kaarten. Kies bij het afrekenen van je tickets voor de betaalmethode PodiumCadeaukaart. Indien je niet genoeg tegoed op je kaart hebt staan, kan je dit aanvullen met een iDeal betaling.

 

 

Als Vriend van Theater ’t Mozaïek steun je de volgende ambities:

 • Talentondersteuning van jonge talenten in de gemeente Wijchen.
 • Verdieping van een maatschappelijk thema.
 • Een podium bieden aan scholen uit de gemeente Wijchen voor schoolmusicals.

E ontvang je de volgende voordelen:

 • gratis kaartje(s) voor de Seizoenspresentatie
 • Gratis kaartje(s) voor een geselecteerde voorstelling
 • Voorverkoop
 • Welkomstattentie
 • Vrienden nieuwsbrief

Steun jij bovenstaande ambities? Je bent al Vriend van ’t Mozaïek vanaf €5,- per maand.  Dit regel je gemakkelijk en snel via het formulier op de pagina van de Vrienden. 

Ontvang jij graag het laatste Mozaïek-nieuws? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief via het inschrijfformulier. 

Met de auto
’t Mozaïek is gelegen op het Campusterrein in Wijchen. Navigeer naar Campuslaan 6 Wijchen. Mocht je navigatie Campuslaan 6 nog niet kennen, voer dan de kruising Oosterweg/St. Jorispad in of volg de witte Campusborden. Daarmee kom je ook bij het Campusterrein uit.

Parkeren
Parkeren is gratis op het Campusterrein. Er zijn diverse invalidenparkeerplaatsen.

Met het openbaar vervoer
Bushalte ‘Mozaïek Wijchen’ is op loopafstand (lijn 65).

Vanaf het treinstation kun je de bus nemen of een (lange) wandeling maken naar ’t Mozaïek.

Met de fiets
Bij de ingang van ’t Mozaïek zijn diverse fietsenrekken om je fiets te plaatsen.

Theaterkassa
Voor kaartverkoop, informatie, vragen over Mozaïekbonnen, podiumkaarten en andere zaken zijn we het beste per mail bereikbaar op kassa@mozaiekwijchen.nl.

Algemene receptie
Voor informatie, routing, Mozaïekbonnen en Podiumcadeaukaarten.

 • Van 9.00 tot 16.30 uur op maandag t/m donderdag
 • Van 9.00 tot 12.30 uur op vrijdag
 • Tijdens schoolvakanties en feestdagen gesloten
 • Niet filmen of fotograferen (tenzij anders aangegeven)
 • Telefoon uit of op vliegtuigstand (“op stil” stoort de geluidsapparatuur)
 • Zelf meegenomen eten en drinken is niet toegestaan in theater én foyer
 • I.v.m. je veiligheid en ons overzicht op de aanwezigen dient iedereen (vanaf 0 jaar) een kaartje te hebben, ongeacht de leeftijd
 • Kinderwagens en buggy’s mogen niet mee de zaal in. Ook niet bij familievoorstellingen
 • Gebruik van garderobe is i.v.m. brandveiligheid verplicht