Vraag & antwoord

Wat is er anders bij een corona-proof voorstelling? Lees het hieronder!

Staat het antwoord op je vraag hier niet tussen? Onze kassa-medewerker Jeanneke Groenen helpt je graag verder.

Ja, ook Theater ’t Mozaïek werkt met de CoronaCheck. Iedereen vanaf 13 jaar dient bij binnenkomst van het theater een coronatoegangsbewijs te tonen. Via de CoronaCheck-app kun je dit bewijs aanmaken in de vorm van een QR-code op je mobiele telefoon.

Lees meer over de Coronacheck bij ’t Mozaïek.

Alle gasten van verplaatste voorstellingen zijn gemaild. Echter hebben wij begrepen dat niet alle mails de bezoekers hebben bereikt. Tevens kunnen wij ons voorstellen dat je het overzicht een beetje kwijt bent. Ook ontstond er wat onrust, doordat verplaatste shows al op uitverkocht staan. Wees gerust, als je kaartjes had voor een voorstelling die je niet hebt geretourneerd, dan zijn deze gewoon geldig op de nieuwe datum. Daar hoef je niets voor te doen, je staat gewoon op de bezoekerslijst voor deze datum.

Natuurlijk kunnen we niet garanderen dat elke verplaatste voorstelling nu ook daadwerkelijk door gaat. Dat is helemaal afhankelijk van de dan geldende maatregelen en we blijven je dan ook op de hoogte houden zodra we hier meer over weten. Als er wijzigingen zijn, ontvang je uiterlijk een week voorafgaand aan een voorstelling bericht van ons. De flexibiliteit die we hebben gecreëerd in het afgelopen seizoen, passen we dan ook toe. Zoals twee voorstellingen op één middag of avond of een extra voorstelling op een andere datum.

Nieuwe data van oude voorstellingen:

vrijdag 10 september 2021 De Meisjes met de Wijsjes Moerstaal
donderdag 23 september 2021 Kasper van der Laan 1 kilo
zaterdag 25 september 2021 CASH The Tribute
vrijdag 1 oktober 2021 Andries Tunru In theorie
zaterdag 2 oktober 2021 PUUR zingt met liefde Heen en weer
donderdag 7 oktober 2021 Oscar Arnold Onder anderen
vrijdag 8 oktober 2021 Anne Neuteboom Effe niet met je mening
zaterdag 30 oktober 2021 Meiden van LOS Lusten en lasten
woensdag 10 november 2021 Wim Daniëls Koken met Taal
vrijdag 19 november 2021 Kees van Amstel Een bang jongetje
zondag 21 november 2021 De Hermannen De recyclemachine
woensdag 1 december 2021 Gevaarlijke Namen 25 jaar Srebrenica
donderdag 2 december 2021 Percossa Unplugged
donderdag 9 december 2021 Fred Delfgaauw In de wachtkamer van de liefde
vrijdag 17 december 2021 Angels Rule Christmas & more

 

En ook in de tweede helft van het seizoen staat nog een aantal inhalers gepland, deze staan nog niet allemaal online.

vrijdag 21 januari 2022 70’s unplugged
zaterdag 22 januari 2022 Jochem Nooyen
woensdag 26 januari 2022 Floris Kortie & Vera Kooper
zaterdag 5 februari 2022 Joan Ellen
zaterdag 12 februari 2022 Co with the flow
vrijdag 25 februari 2022 Joshua Aaron
zaterdag 12 maart 2022 We go back
vrijdag 1 april 2022 Rob & Emiel
woensdag 6 april 2022 Fabian Franciscus
vrijdag 8 april 2022 Jeroens Clan

 

Kaartverkoop
De theaterkassa is gesloten. E-tickets boek je online voorafgaand aan de voorstelling.
De E-tickets kunnen zowel op de mobiele telefoon gezien laten worden of thuis worden uitgeprint. Mocht het echt niet lukken om je kaartje online te kopen, mail dan onze theaterkassa via kassa@mozaiekwijchen.nl om te kijken wat er wel mogelijk is.

In de algemene ruimtes en foyer

 • Houdt in de algemene ruimtes en foyer 1,5 meter afstand.
 • Draag een mondkapje.
 • De garderobes zijn niet in gebruik. Jassen/tassen gaan mee de zaal in en worden zodanig opgevouwen neergelegd dat ze geen gevaar vormen bij een calamiteit.
 • De horeca is geopend voorafgaand en na afloop van de voorstelling. Houdt hier 1,5 meter afstand tot elkaar. Er zijn voldoende zitplaatsen op afstand gecreëerd.
 • Toiletten zijn geopend.

 In het theater

 • Bij alle voorstellingen werken wij met het coronatoegangsbewijs door middel van  Coronacheck .
  Bij de deuren van de theaterzaal scannen onze medewerkers je coronatoegangsbewijs door middel van de corona-check-app. Bij een groen vinkje mag je het theater in. Zonder geldig bewijs kan je helaas niet naar  de voorstelling.
 • We werken in de theaterzaal met vaste zitplaatsen op de tribune.
 • Draag een mondkapje.
 • Volg de aanwijzingen op van onze medewerkers.
 • We vragen je om te blijven zitten tijdens het applaus.

Vergeet de basisregels niet

  • Houd 1,5 meter afstand
  • Was  vaak en goed je handen
  • Blijf thuis bij klachten en laat je direct testen
  • Mondkapjes verplicht

Theater ’t Mozaïek houdt zich aan de maatregelen van RIVM, de Rijksoverheid en de Veiligheidsregio en hanteert het protocol van de VSCD (brancheorganisatie van theaters). Dit houdt in dat wij op dit moment weer de volle capaciteit van de tribune benutten. Het is niet nodig om afstand te houden tussen zitplaatsen omdat er gebruikt wordt gemaakt van de Coronacheck.

De tickets boek je  online voorafgaand aan de voorstelling.

De E-tickets kunnen zowel op de mobiele telefoon gezien laten worden of thuis worden uitgeprint.

De fysieke theaterkassa is niet meer geopend. Kan je écht niet online boeken? Mail dan onze theaterkassa via kassa@mozaiekwijchen.nl om te kijken wat er wel mogelijk is.

Bij de bestelling van de theaterkaartjes kan je een arrangement bijboeken. Een arrangement is een hapje die je tijdens de voorstelling aan je tafel geserveerd krijgt.  Je arrangement bestel je door bij het besteloverzicht te klikken op het driehoekje naast de prijs. Die prijs die je uiteindelijk betaald is voor het toegangskaartje inclusief arrangement. Voor aanvang kunnen geen arrangementen geboekt worden voor tijdens de voorstelling. Tijdens de nazit kan dat wel weer.

.Je hebt de keuze uit:
+ Zoete verleiding (zoete lekkernijen) meerprijs € 2,50
+ Klein Orkest (4 stuks bittergarnituur) meerprijs € 2,50
+ Koperen Kees (4 stuks bourgondische bitterballen) meerprijs € 4,50
+ Op de Planken (borrelplank) meerprijs € 5,00

Natuurlijk is onze theaterzaal rolstoeltoegankelijk. Omdat we momenteel een theatercafé hebben waar je met losse stoelen aan tafels zit, kan je gewoon elke gewenste plek in de zaal boeken. Als we vooraf weten dat je in een rolstoel zit, dan halen we de reguliere stoel alvast weg. Natuurlijk kunnen we dit ook op de avond zelf doen, als je de theaterzaal binnen komt.

Alle ticketprijzen zijn inclusief een drankje uit het basisassortiment (wijn, fris, pils).

Let op: er zijn ook uitzonderingen, door verschuivingen van voorstellingen, dus check van te voren goed je kaartje. Hier staat het duidelijk op.

Bij familievoorstellingen bestaat een pauze-drankje uit de keuze tussen ranja, koffie of thee. 

Sta-concerten bevatten geen pauze-consumptie. 

Annuleren van je theaterkaartje kan je tot 3 dagen (72 uur) voorafgaand aan de betreffende voorstelling een mailtje te sturen naar kassa@mozaiekwijchen.nl. Je ontvangt dan een voucher die je later kan gebruiken voor het boeken van een andere voorstelling.

 

Corona-gerelateerd

Mocht je in de dagen voor of op de dag van de voorstelling koorts, verkoudheids- en/of corona-gerelateerde klachten hebben, dan kan je jouw tickets tot 12.00 uur op de voorstellingsdag kosteloos laten omzetten naar een voucher via kassa@mozaiekwijchen.nl. Je ontvangt dan een digitaal tegoed, dat je op een ander moment kan besteden.

Er is bewaakte garderobe aanwezig bij alle theatervoorstellingen.

Mocht je in de dagen voor of op de dag van de voorstelling koorts, verkoudheids- en/of corona-gerelateerde klachten hebben, dan kan je jouw tickets tot 12.00 uur op de voorstellingsdag kosteloos laten omzetten naar een voucher via kassa@mozaiekwijchen.nl. Je ontvangt dan een digitaal tegoed, dat je op een ander moment kan besteden.

De bar voorafgaand aan en na afloop van een voorstelling geopend. Hier kan je genieten van een drankje en/of borrelhapje.

 

Ben je te laat voor een voorstelling, dan mag je mogelijk niet meer de voorstelling in, aangezien dit zowel de artiest als de aanwezige bezoekers stoort. Als er een pauze is, kun je wel het tweede deel bijwonen.

Nee dit is niet toegestaan. Een drankje zit inbegrepen in je ticket en een hapje kan je tijdens het boeken van je theatertickets bestellen. Of na afloop bij de bar.

Populaire voorstellingen zijn snel uitverkocht, dat kunnen we niet voorkomen. Zorg dus dat je snel bestelt, als je heel graag naar een bepaalde show wilt. Als een voorstelling uitverkocht is, werken we met een wachtlijst. Mochten er vlak voor een voorstelling kaarten retour komen, dan nemen we contact op met de bezoekers op deze lijst. Dat gebeurt met regelmaat, dus maak hier gebruik van!

Met de PodiumCadeaukaart kan de ontvanger kaartjes kopen voor een voorstelling of concert naar keuze. Als gever kan je zelf de waarde bepalen. Ieder bedrag tussen de € 10,00 en € 150,00 is mogelijk. De waarde is door de ontvanger in één keer of in delen te besteden. In ons theater is het mogelijk om de Podium cadeaukaart zowel aan te schaffen als te verzilveren.

Vanaf 3 december 2020 is het ook mogelijk de Podium cadeaukaart digitaal te verzilveren bij het bestellen van je kaarten. Kies bij het afrekenen van je tickets voor de betaalmethode podiumcadeaukaart. Indien je niet genoeg tegoed op je kaart hebt staan, kan je dit aanvullen met een Ideal betaling.

Op www.podiumcadeaukaart.nl kan je ook zelf een  cadeaukaart ontwerpen. Met een eigen tekst of foto wordt je cadeau persoonlijker dan ooit. Als bedrijf is het mogelijk om een eigen logo op de kaart te zetten. De PodiumCadeaukaart wordt geleverd in een feestelijke envelop.

Podiumkaarten voor een vast bedrag zijn ook te koop bij Albert Heijn en VVV.

Podium Cadeaukaart. Live & meeslepend.

De Podium Cadeaukaart is de opvolger van de Theater & Concertbon. Heb je nog een bon in je bezit? Maak je dan geen zorgen: deze blijft onbeperkt geldig bij alle aangesloten verzilverpunten, waaronder ons theater.

Parkeren is gratis op het Campusterrein. Mocht je navigatie Campuslaan 6 nog niet kennen, voer dan de kruising Oosterweg/St. Jorispad in of volg de witte Campusborden. Daarmee kom je ook bij het Campusterrein uit. Bushaltes en treinstation zijn op loopafstand.

Theaterkassa
Voor kaartverkoop, informatie, Mozaïekbonnen en podiumkaarten.

De theaterkassa is gesloten in verband met de Corona-maatregelen. Wij zijn per mail bereikbaar op kassa@mozaiekwijchen.nl voor vragen.

In de zomervakantie zijn we minder goed bereikbaar dan normaal. De mail wordt met regelmaat in de gaten gehouden, maar de reactie-termijn is tussen 19 juli en 27 augustus wat langer dan je van ons gewend bent. We adviseren je dus om bij vragen ná de zomervakantie contact met ons op te nemen, dan is er hopelijk nog meer duidelijk over het aankomende theaterseizoen.

Algemene receptie
Voor informatie, routing, Mozaïekbonnen en podiumkaarten.

 • Van 9.00 tot 16.30 uur op maandag t/m vrijdag
 • In de zomervakantie gesloten
 • Geen eigen eten en drinken in de zaal
 • Niet filmen of fotograferen (tenzij anders aangegeven)
 • Telefoon uit of op vliegtuigstand (“op stil” stoort de geluidsapparatuur)
 • Zelf meegenomen eten en drinken niet toegestaan in theater én foyer
 • I.v.m. je veiligheid en ons overzicht op de aanwezigen dient IEDEREEN een kaartje te hebben, ongeacht leeftijd
 • Kinderwagens en buggy’s mogen niet mee de zaal in. Ook niet bij familievoorstellingen.
×