Vraag & antwoord

Staat het antwoord op je vraag hier niet tussen? Onze kassa-medewerker Jeanneke Groenen helpt je graag verder.

De fysieke theaterkassa is permanent gesloten. E-tickets boek je online voorafgaand aan de voorstelling.
De E-tickets kunnen zowel op de mobiele telefoon getoond worden of thuis worden uitgeprint. Mocht het echt niet lukken om je kaartje online te kopen, mail dan onze theaterkassa via kassa@mozaiekwijchen.nl om te kijken wat er wel mogelijk is.

 

Onze theaterzaal biedt plaats voor maximaal 330 gasten. Hieronder zie je de plattegrond van de tribune.

zaalplattegrond

Bij theatercafé-voorstellingen hebben we losse tafeltjes en stoeltjes. Kaarsjes aan, drankje erbij en relaxt genieten.

De tickets boek je online voorafgaand aan de voorstelling.

De E-tickets kunnen zowel op de mobiele telefoon getoond worden of thuis worden uitgeprint.

De fysieke theaterkassa is niet meer geopend. Kan je écht niet online boeken? Mail dan onze theaterkassa via kassa@mozaiekwijchen.nl om te kijken wat er wel mogelijk is.

Ook voor het omzetten van een Mozaïekbon naar een digitaal theatertegoed, mail naar kassa@mozaiekwijchen.nl. Hiervoor worden geen extra servicekosten in rekening gebracht.

Service-gerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel! Daarom nemen we input van bezoekers, vrijwilligers en medewerkers graag mee in onze vernieuwingen. Een grote wens was meer snelheid, duidelijkheid en veiligheid rondom de consumptieverkoop. Dat hebben we nu geregeld met twee nieuwe muntautomaten in de foyer hebben hangen. Bij deze automaten kan je contactloos consumptiemunten kopen waarmee je bij onze bar kan betalen en dat heeft de volgende voordelen:

 • De wachttijd aan de bar wordt korter.
 • De wachttijd bij de muntverkoop is korter omdat we nu twee verkooppunten hebben i.p.v. één.
 • Bij alle voorstellingen én activiteiten werken we op dezelfde manier, deze munten zijn ook altijd in te leveren, lekker duidelijk en makkelijk.
 • De veiligheid voor onze medewerkers en ons publiek is groter omdat we alleen met PIN werken en er geen contant geld in omloop is.
 • De consumptieprijzen zijn eenduidig en helder. Ze staan bij de muntverkoopautomaten vermeld.
 • Met deze munten kan je ook de lekkere borrelhapjes betalen, die je na afloop kan bestellen.

Bekijk in de afbeelding hieronder de uitleg en prijzen van de consumpties.

muntautomaten uitleg

 

Bij de bestelling van de theaterkaartjes kan je een arrangement bijboeken. Een arrangement is een hapje dat je na afloop de voorstelling bij de bar kunt afhalen.  je arrangement bestel je gemakkelijk online bij de voorstelling of na afloop van de voorstelling aan de bar.

.Je hebt de keuze uit:

 • Op de planken voor 2 personen (heerlijke borrelplank gevuld met o.a. kaas, dreuge wurst, tapenade en olijven) 3 munten / €8,10
 • Koperen Kees (8 bourgondische bitterballen met Wijchense mosterd) 3 munten / €8,10
 • Orkestbak (symfonie aan gefrituurde snacks)
  • Klein orkest (10 stuks) 2 munten / €6,25
  • Groot orkest (20 stuks)  4 munten / €10,75

Ja, ons theater beschikt over een ringleiding. Het geluidssignaal wordt hierbij aangesloten op een ringleidingversterker. Deze versterker zendt het geluidssignaal door een draad (de ring) die onzichtbaar is weggewerkt in de zaal. Door middel van een magnetisch veld ontvangt het hoortoestel het signaal uit de ringleiding. Het hoortoestel of de streamer moet hiervoor in de zogeheten T-stand gezet worden.

Deze T-stand zit standaard op de iets oudere modellen hoortoestellen. Omdat hoortoestellen echter steeds kleiner worden gemaakt, zit deze stand niet meer op de nieuwere modellen en daardoor is de T-stand niet meer universeel.

Indien er geen T-stand op het hoortoestel aanwezig is, kan er gebruik gemaakt worden van een losse streamer. Een streamer dient als het ware als tussenstation om het signaal te ontvangen. De streamer wordt bijvoorbeeld op het revers of om de nek gedragen en stuurt het signaal naar het hoortoestel.

Natuurlijk is onze theaterzaal rolstoeltoegankelijk. Stuur vooraf een email aan kassa@mozaiekwijchen.nl. Er zal dan vooraan een rolstoelplek voor je worden gereserveerd. Er is tevens een traplift aanwezig. Onze collega’s helpen je hier graag mee.

De meeste ticketprijzen zijn inclusief een drankje uit het basisassortiment (wijn, fris, pils).

Bij familievoorstellingen bestaat een pauze-drankje uit de keuze tussen ranja, koffie of thee. 

Sta-concerten bevatten geen pauze-consumptie. 

Annuleren van je theaterkaartje kan je tot 3 dagen (72 uur) voorafgaand aan de betreffende voorstelling door een mailtje te sturen naar kassa@mozaiekwijchen.nl. Je ontvangt dan een voucher die je later kan gebruiken voor het boeken van een andere voorstelling.

 

 

Er is bewaakte garderobe aanwezig bij alle theatervoorstellingen.

De bar is zowel voor als na de voorstelling geopend. Hier kan je genieten van een drankje en/of borrelhapje.

 

Ben je te laat voor een voorstelling, dan mag je mogelijk niet meer de voorstelling in, aangezien dit zowel de artiest als de aanwezige bezoekers stoort. Als er een pauze is, kun je wel het tweede deel bijwonen.

Nee dit is niet toegestaan. Een drankje zit meestal inbegrepen in je ticket en een hapje kan je tijdens het boeken van je theatertickets bestellen. Of na afloop bij de bar.

Populaire voorstellingen zijn snel uitverkocht, dat kunnen we niet voorkomen. Zorg dus dat je snel bestelt, als je heel graag naar een bepaalde show wilt. Als een voorstelling uitverkocht is, werken we met een wachtlijst. Mochten er vlak voor een voorstelling kaarten retour komen, dan nemen we contact op met de bezoekers op deze lijst. Dat gebeurt met regelmaat, dus maak hier gebruik van!

De Mozaïekbon kan je inleveren bij het Cultureel Lunchcafé, theater of horeca van ’t Mozaïek.

Wil je van de Mozaïekbon graag theaterkaartjes kopen? Stuur dan even een mailtje naar kassa@mozaiekwijchen.nl. Onze kassa-medewerker Jeanneke kan je Mozaïekbon omzetten naar een digitaal tegoed.

Met de PodiumCadeaukaart kan de ontvanger kaartjes kopen voor een voorstelling of concert naar keuze. Als gever kan je zelf de waarde bepalen. Ieder bedrag tussen de € 10,00 en € 150,00 is mogelijk. De waarde is door de ontvanger in één keer of in delen te besteden. In ons theater is het mogelijk om de PodiumCadeaukaart zowel aan te schaffen als te verzilveren.

Vanaf 3 december 2020 is het ook mogelijk de PodiumCadeaukaart digitaal te verzilveren bij het bestellen van je kaarten. Kies bij het afrekenen van je tickets voor de betaalmethode PodiumCadeaukaart. Indien je niet genoeg tegoed op je kaart hebt staan, kan je dit aanvullen met een Ideal betaling.

Op www.podiumcadeaukaart.nl kan je ook zelf een  cadeaukaart ontwerpen. Met een eigen tekst of foto wordt je cadeau persoonlijker dan ooit. Als bedrijf is het mogelijk om een eigen logo op de kaart te zetten. De PodiumCadeaukaart wordt geleverd in een feestelijke envelop.

PodiumCadeaukaarten voor een vast bedrag zijn ook te koop bij Albert Heijn en VVV.

De PodiumCadeaukaart is de opvolger van de Theater & Concertbon. Heb je nog een bon in je bezit? Maak je dan geen zorgen: deze blijft onbeperkt geldig bij alle aangesloten verzilverpunten, waaronder ons theater.

Parkeren is gratis op het Campusterrein. Mocht je navigatie Campuslaan 6 nog niet kennen, voer dan de kruising Oosterweg/St. Jorispad in of volg de witte Campusborden. Daarmee kom je ook bij het Campusterrein uit. Bushaltes en treinstation zijn op loopafstand.

Theaterkassa
Voor kaartverkoop, informatie, Mozaïekbonnen en podiumkaarten. Wij zijn per mail bereikbaar op kassa@mozaiekwijchen.nl voor vragen.

Algemene receptie
Voor informatie, routing, Mozaïekbonnen en podiumkaarten.

 • Van 9.00 tot 16.30 uur op maandag t/m vrijdag
 • Tijdens schoolvakanties gesloten
 • Niet filmen of fotograferen (tenzij anders aangegeven)
 • Telefoon uit of op vliegtuigstand (“op stil” stoort de geluidsapparatuur)
 • Zelf meegenomen eten en drinken is niet toegestaan in theater én foyer
 • I.v.m. je veiligheid en ons overzicht op de aanwezigen dient IEDEREEN een kaartje te hebben, ongeacht de leeftijd
 • Kinderwagens en buggy’s mogen niet mee de zaal in. Ook niet bij familievoorstellingen