Vraag & antwoord

Staat het antwoord op je vraag hier niet tussen? Onze kassa-medewerker Jeanneke Groenen helpt je graag verder.

Omdat wij minder dan 500 bezoekers kunnen plaatsen, vervallen vanaf 25 februari alle maatregelen.

Lees meer over de Coronacheck bij ’t Mozaïek.

Alle gasten van verplaatste voorstellingen zijn gemaild. Echter hebben wij begrepen dat niet alle mails de bezoekers hebben bereikt. Tevens kunnen wij ons voorstellen dat je het overzicht een beetje kwijt bent geraakt.

Ook is er wat onrust ontstaan doordat verplaatste shows al op uitverkocht staan. Wees gerust, als je kaartjes had voor een voorstelling die je niet hebt geretourneerd, dan zijn deze gewoon geldig op de nieuwe datum. Daar hoef je niets voor te doen, je staat gewoon op de bezoekerslijst voor deze nieuwe datum.

Bekijk hier het actuele overzicht van verplaatsingen en annuleringen. 

De theaterkassa is gesloten. E-tickets boek je online voorafgaand aan de voorstelling.
De E-tickets kunnen zowel op de mobiele telefoon getoond worden of thuis worden uitgeprint. Mocht het echt niet lukken om je kaartje online te kopen, mail dan onze theaterkassa via kassa@mozaiekwijchen.nl om te kijken wat er wel mogelijk is.

Bekijk alle actuele corona-maatregelen binnen ’t Mozaïek 

Onze theaterzaal biedt plaats voor maximaal 330 gasten.

zaalplattegrond

De tickets boek je online voorafgaand aan de voorstelling.

De E-tickets kunnen zowel op de mobiele telefoon getoond worden of thuis worden uitgeprint.

De fysieke theaterkassa is niet meer geopend. Kan je écht niet online boeken? Mail dan onze theaterkassa via kassa@mozaiekwijchen.nl om te kijken wat er wel mogelijk is.

Bij de bestelling van de theaterkaartjes kan je een arrangement bijboeken. Een arrangement is een hapje dat je na afloop de voorstelling bij de bar kunt afhalen.  Je arrangement bestel je door bij het besteloverzicht te klikken op het driehoekje naast de prijs. De prijs die je uiteindelijk betaalt, is voor het toegangskaartje inclusief arrangement.

.Je hebt de keuze uit:
+ Zoete verleiding (zoete lekkernijen) meerprijs € 2,50
+ Klein Orkest (4 stuks bittergarnituur) meerprijs € 2,50
+ Koperen Kees (4 stuks bourgondische bitterballen) meerprijs € 4,50
+ Op de Planken (borrelplank) meerprijs € 5,00

Natuurlijk is onze theaterzaal rolstoeltoegankelijk.

De meeste ticketprijzen zijn inclusief een drankje uit het basisassortiment (wijn, fris, pils).

Let op: door verschuivingen van voorstellingen zijn er ook uitzonderingen. Dus check van tevoren goed je kaartje, hier staat het duidelijk op.

Bij familievoorstellingen bestaat een pauze-drankje uit de keuze tussen ranja, koffie of thee. 

Sta-concerten bevatten geen pauze-consumptie. 

Annuleren van je theaterkaartje kan je tot 3 dagen (72 uur) voorafgaand aan de betreffende voorstelling door een mailtje te sturen naar kassa@mozaiekwijchen.nl. Je ontvangt dan een voucher die je later kan gebruiken voor het boeken van een andere voorstelling.

 

 

Er is bewaakte garderobe aanwezig bij alle theatervoorstellingen.

Mocht je in de dagen voor of op de dag van de voorstelling koorts, verkoudheids- en/of corona-gerelateerde klachten hebben, dan kan je jouw tickets tot 12.00 uur op de dag van de voorstelling kosteloos laten omzetten naar een voucher via kassa@mozaiekwijchen.nl. Je ontvangt dan een digitaal tegoed, dat je op een ander moment kan besteden.

De bar is zowel voor als na de voorstelling geopend. Hier kan je genieten van een drankje en/of borrelhapje.

 

Ben je te laat voor een voorstelling, dan mag je mogelijk niet meer de voorstelling in, aangezien dit zowel de artiest als de aanwezige bezoekers stoort. Als er een pauze is, kun je wel het tweede deel bijwonen.

Nee dit is niet toegestaan. Een drankje zit meestal inbegrepen in je ticket en een hapje kan je tijdens het boeken van je theatertickets bestellen. Of na afloop bij de bar.

Populaire voorstellingen zijn snel uitverkocht, dat kunnen we niet voorkomen. Zorg dus dat je snel bestelt, als je heel graag naar een bepaalde show wilt. Als een voorstelling uitverkocht is, werken we met een wachtlijst. Mochten er vlak voor een voorstelling kaarten retour komen, dan nemen we contact op met de bezoekers op deze lijst. Dat gebeurt met regelmaat, dus maak hier gebruik van!

De Mozaïekbon kan je inleveren bij het Cultureel Lunchcafé, theater of horeca van ’t Mozaïek.

Wil je van de Mozaïekbon graag theaterkaartjes kopen? Stuur dan even een mailtje naar kassa@mozaiekwijchen.nl. Onze kassa-medewerker Jeanneke kan je Mozaïekbon omzetten naar een digitaal tegoed.

Met de PodiumCadeaukaart kan de ontvanger kaartjes kopen voor een voorstelling of concert naar keuze. Als gever kan je zelf de waarde bepalen. Ieder bedrag tussen de € 10,00 en € 150,00 is mogelijk. De waarde is door de ontvanger in één keer of in delen te besteden. In ons theater is het mogelijk om de PodiumCadeaukaart zowel aan te schaffen als te verzilveren.

Vanaf 3 december 2020 is het ook mogelijk de PodiumCadeaukaart digitaal te verzilveren bij het bestellen van je kaarten. Kies bij het afrekenen van je tickets voor de betaalmethode PodiumCadeaukaart. Indien je niet genoeg tegoed op je kaart hebt staan, kan je dit aanvullen met een Ideal betaling.

Op www.podiumcadeaukaart.nl kan je ook zelf een  cadeaukaart ontwerpen. Met een eigen tekst of foto wordt je cadeau persoonlijker dan ooit. Als bedrijf is het mogelijk om een eigen logo op de kaart te zetten. De PodiumCadeaukaart wordt geleverd in een feestelijke envelop.

PodiumCadeaukaarten voor een vast bedrag zijn ook te koop bij Albert Heijn en VVV.

De PodiumCadeaukaart is de opvolger van de Theater & Concertbon. Heb je nog een bon in je bezit? Maak je dan geen zorgen: deze blijft onbeperkt geldig bij alle aangesloten verzilverpunten, waaronder ons theater.

Parkeren is gratis op het Campusterrein. Mocht je navigatie Campuslaan 6 nog niet kennen, voer dan de kruising Oosterweg/St. Jorispad in of volg de witte Campusborden. Daarmee kom je ook bij het Campusterrein uit. Bushaltes en treinstation zijn op loopafstand.

Theaterkassa
Voor kaartverkoop, informatie, Mozaïekbonnen en podiumkaarten. Wij zijn per mail bereikbaar op kassa@mozaiekwijchen.nl voor vragen.

Algemene receptie
Voor informatie, routing, Mozaïekbonnen en podiumkaarten.

  • Van 9.00 tot 16.30 uur op maandag t/m vrijdag
  • Tijdens schoolvakanties gesloten
  • Niet filmen of fotograferen (tenzij anders aangegeven)
  • Telefoon uit of op vliegtuigstand (“op stil” stoort de geluidsapparatuur)
  • Zelf meegenomen eten en drinken is niet toegestaan in theater én foyer
  • I.v.m. je veiligheid en ons overzicht op de aanwezigen dient IEDEREEN een kaartje te hebben, ongeacht de leeftijd
  • Kinderwagens en buggy’s mogen niet mee de zaal in. Ook niet bij familievoorstellingen