Privacyverklaring Theater ’t Mozaïek Wijchen
Datum laatste wijziging: 22 mei 2018

Uw privacy is belangrijk voor ons.

Deze verklaring is van toepassing op het verzamelen en meer in het algemeen het verwerken van persoonsgegevens voor de voornaamste doeleinde; het verkopen van theater voorstellingen.

Deze privacyverklaring heeft maar één doel en dat is informeren. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij van u verwerken en met welk doel, hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten in dat kader aan u toekomen. De basis van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) is dat we niet méér gegevens verwerken dan nodig is voor het doel waarvoor we de gegevens verzamelen. Theater ’t Mozaïek Wijchen is verantwoordelijk voor een correcte verwerking van uw persoonsgegevens, neemt uw privacy serieus en behandelt uw gegevens zorgvuldig. Voorop staat dat Theater ’t Mozaïek Wijchen zich houdt aan de AVG.

1.1       Soort persoonsgegevens

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, is het noodzakelijk dat wij uw persoonsgegevens verwerken. Persoonsgegevens die worden verzameld, worden door ons verwerkt in overeenstemming met de toepasselijke wet- en regelgeving. Het betreft de volgende gegevens die wij van u kunnen verwerken:

  • NAW-gegevens,
  • Geslacht (om te weten hoe wij u kunnen aanspreken)
  • Geboortedatum
  • Telefoonnummer
  • Emailadres
  • IP-adres (om problemen met onze server te diagnosticeren en om onze website te beheren)

Om uw betaling te verwerken, verzamelen wij de volgende informatie:

  • Gegevens van de betaalrekening

Deze informatie wordt rechtstreeks ingevoerd en opgeslagen door de partij die de betalingen verwerkt. Alleen medewerkers met toegang tot het ticketingsysteem kunnen deze gegevens inzien.

Bij bestellingen registreren wij uw telefoonnummer. Dit nummer wordt enkel gebruikt bij annulering van een voorstelling op de dag zelf (zodat we u dan telefonisch kunnen bereiken).

1.2       Doel verwerking persoonsgegevens

Theater ’t Mozaïek Wijchen gebruikt uw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

Voor het uitvoeren van de dienstverlening (gerechtvaardigd belang):

  • het uitvoeren en/of verwerking van transacties die via de website verlopen
  • het toesturen van maximaal twee servicemails betreffende de geboekte voorstelling
  • een klanttevredenheidsonderzoek (zonder commerciële boodschap) na het bijwonen van een voorstelling (maximaal 1x per jaar)
  • om uitvoering te kunnen geven aan op Theater ’t Mozaïek Wijchen van toepassing zijnde wettelijke verplichtingen

Voor aanvullende communicatie met expliciete toestemming:

  • het toesturen van de nieuwsbrief van Theater ’t Mozaïek Wijchen
  • het toesturen van actiemails met specifiek aanbod van Theater ’t Mozaïek Wijchen
  • voor statistische, analyse- en onderzoeksdoeleinden
  • het toesturen van de brochure (digitaal of per post)

1.2.1         Registreren

Als u via onze website entreetickets koopt, wordt u automatisch geregistreerd. Na deze registratie bewaren wij de door u opgegeven gegevens en bestelling en wordt u hiervan op de hoogte gesteld middels een e-mail (uw reserveringsbevestiging). Wij bewaren deze gegevens in ons ticketingsysteem zodat u bij een volgende bestelling enkel uw e-mailadres hoeft in te vullen. Met de opgegeven gegevens kunnen wij contact met u opnemen over de facturering en betaling van uw tickets.

1.2.2         Servicemails

Wanneer u bij ons kaarten koopt voor een voorstelling, ontvangt u van ons twee servicemails:

  • Enkele dagen voor de voorstelling om u te kunnen informeren over de voorstelling waarvoor u kaarten heeft gekocht of gereserveerd (bijvoorbeeld om wijzigingen met betrekking tot de voorstelling door te geven en praktische informatie over deze voorstelling, zoals eindtijd en informatie over parkeren)
  • Eventueel één dag na uw bezoek een bedankmail

Deze e-mails sturen wij u vanuit onze dienstverlening.

1.2.3         Nieuwsbrieven, actiemails en statistische, analyse- en onderzoeksdoeleinden

U kunt zich abonneren op onze maandelijkse nieuwsbrief en/of actiemailings met specifiek aanbod. Deze aanmeldingen kunt u op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief of actiemail met specifiek aanbod bevat een afmeldlink. Uw e-mailadres wordt alleen met uw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees.

Theater ’t Mozaïek Wijchen doet aan klantprofilering voor personaliseren van een specifiek aanbod, maar houdt de inhoud van de nieuwsbrieven algemeen. Actiemailings kunnen wel specifiek gericht zijn.

1.3       Cookies

Theater ’t Mozaïek Wijchen maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat u die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat u ons weer bezoekt. Wanneer u onze dienst voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Wanneer u daarna onze dienst verder gebruikt, nemen wij aan dat u geen bezwaar heeft tegen de cookies. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen. Let op! Als u cookies uitschakelt, is het niet mogelijk om online uw kaarten te bestellen. U kunt uw kaarten dan alleen telefonisch of aan de kassa kopen.

1.3.1         Functionele cookies

Dit zijn noodzakelijke cookies. Om naar behoren te kunnen surfen door de sites, maken we soms gebruik van cookies. Uw pc onthoudt de indeling die u zelf gemaakt heeft. Met behulp van deze cookies kan Theater ’t Mozaïek Wijchen er bijvoorbeeld voor zorgen dat u bij een bezoek aan onze website niet telkens dezelfde informatie in hoeft te voeren en dat de inhoud van uw winkelmandje niet verloren gaat.

1.3.2         Cookies voor websitestatistieken

Theater ’t Mozaïek Wijchen maakt op de website gebruik van het programma Google Analytics om met niet-persoonsgebonden bezoekgegevens te analyseren hoe de website www.mozaiekwijchen.nl gebruikt wordt. Google Analytics maakt gebruik van zgn. “cookies”, tekstbestanden die op uw computer worden opgeslagen en waardoor een analyse van uw gebruik van de website mogelijk is.

Op basis daarvan kunnen wij de effectiviteit en het gebruiksgemak van de website vergroten. Deze gegevens worden anoniem opgeslagen. Ze geven ons dus geen persoonlijke informatie over u.

De verzameling van gegevens bestaat onder meer uit:

  • de pagina, van waaruit het bestand is opgeroepen,
  • de naam van het bestand,
  • de datum en de tijd van de aanvraag,
  • de verblijfsduur,
  • de overgedragen hoeveelheid gegevens,
  • de bezoekstatus (dus of het bestand is overgedragen of eventueel niet is gevonden enz.),
  • het IP-adres van de aanvragende computer,
  • een beschrijving van het type en van de versie van de gebruikte webbrowser,
  • het geïnstalleerde besturingssysteem en de ingesteld resolutie.

Google geeft deze informatie door aan derden waar dit wettelijk is voorgeschreven of waar derden deze gegevens namens Google verwerken. Dit gebruik is anoniem of maakt gebruik van pseudoniemen. Meer informatie over dit gebruik van Google vindt u hier: https://policies.google.com/privacy?hl=nl

1.3.3         Cookies om u gericht te kunnen informeren

Theater ’t Mozaïek Wijchen maakt geen gebruik van tracking pixels voor Facebookcampagnes en online bannering.

1.4       Bewaren gegevens

Theater ’t Mozaïek Wijchen bewaart persoonsgegevens niet langer dan voor de verwerkingsdoeleinden noodzakelijk is. Indien u gedurende vijf jaar geen kaart bij Theater ’t Mozaïek Wijchen heeft gekocht, worden de persoonsgegevens verwijderd uit onze systemen.

E-mailadressen van klanten die zich hebben aangemeld voor onze nieuwsbrief en/of actiemails worden bewaard tot het moment dat zij zich afmelden.

Financiële gegevens, meer specifiek informatie over de betaalde voorstellingen, worden opgeslagen volgens de fiscale termijn van zeven jaar en vervolgens vernietigd.

Uw gegevens worden alleen binnen de EU verwerkt.

1.4.1         Wijzigen of verwijderen van je gegevens

Via de link bij het kopje ‘persoonlijke gegevens’ in de bevestigingsmail kunt u uw persoonsgegevens wijzigen van de e-mailing.

Voor vragen over de verwijdering van uw persoonsgegevens met betrekking tot de boeking kunt u bellen of mailen met onze theaterkassa (kassa@mozaiekwijchen.nl / (024) 645 04 55 op donderdagen van 19.00 – 21.00 uur en een half uur voor aanvang van elke voorstelling.

1.5       Veiligheid van gegevens

Omdat Theater ’t Mozaïek Wijchen (en haar leveranciers) de veiligheid van uw online gegevens belangrijk vinden, worden uw persoonlijke gegevens met een veilige SSL-verbinding doorgegeven. Als persoonlijke gegevens worden opgevraagd, worden de gegevens met de SSL-procedure gecodeerd getransfereerd. Uw persoonsgebonden gegevens worden dan gecodeerd met behulp van de 256-bit-SSL via internet overgedragen. Met de SSL-codering beschermen wij uw persoonlijke gegevens tegen toegang door vreemden. SSL (Secure Socket Layer) is een protocol voor het coderen van berichten in het internet, dat een heel hoge veiligheid biedt bij de gegevensoverdracht.

Bovendien beveiligen wij onze website en andere systemen met behulp van technische en organisatorische maatregelen tegen verlies, vernieling, toegang, wijziging of verbreiding van uw gegevens door onbevoegde personen. Een volledige beveiliging tegen alle gevaren is ondanks regelmatige controles niet mogelijk.

Ontvangen persoonsgegevens worden opgeslagen op beveiligde servers.

Voor de verkoop van tickets werken we met het ticketreserveringssysteem (TRS) van LVP Reserveringssystemen BV. Hiermee hebben we een verwerkersovereenkomst, zodat persoonsgegevens beveiligd zijn opgeslagen en er een geheimhoudingsplicht geldt.

Voor uw gemak zijn op de website www.mozaiekwijchen.nl hyperlinks opgenomen naar websites van derden. Graag maken wij u er op attent dat indien u deze websites bezoekt, het privacyreglement van deze derde partijen, en niet dat van Theater ’t Mozaïek Wijchen, van toepassing is op de activiteiten die op u deze websites verricht en de informatie die u daar openbaar maakt.

1.6      Inzage en wijzigen van uw gegevens

Wanneer u vragen hebt of u wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. U heeft de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in en het kunnen opvragen van de precieze persoonsgegevens die we van u hebben
  • het laten corrigeren van uw persoonsgegevens
  • het laten verwijderen van persoonsgegevens
  • het intrekken van toestemming voor het gebruiken en bewerken van uw persoonsgegevens
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik van uw persoonsgegevens zoals:
    • het volgen van uw bezoek op onze website (tracking)
    • het gebruiken van uw aankoopgegevens en voorkeuren om u specifieke voorstellingsinformatie te kunnen sturen

1.7       Wijzigingen

We kunnen deze privacyverklaring van tijd tot tijd wijzigen en zullen op onze website dan een update plaatsen.

Het contactpersoon voor persoonsgegevens bij Theater ’t Mozaïek Wijchen is Patty Visser. Zij is bereikbaar per e-mail via patty.visser@mozaiekwijchen.nl en per telefoon 024-6450455 voor al uw vragen en verzoeken.

1.8      Klacht indienen

Voor eventuele klachten over de verwerking van persoonsgegevens door Theater ’t Mozaïek Wijchen kunt u een klacht indienen bij de Autoriteit Bescherming Persoonsgegevens, via: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

1.9      Contactgegevens

Stichting Sociaal Cultureel en Educatief Centrum Wijchen staat bij de Kamer van Koophandel geregistreerd met het KVK nummer 41261507 | http://www.mozaiekwijchen.nl

BTW-nummer: NL809919722B01
RSIN: 809919722

Theater ’t Mozaïek
Campuslaan 6
6602 HX  Wijchen
(024) 645 04 55
patty.visser@mozaiekwijchen.nl

Openingstijden: ma. t/m vr. 7.30-22.30 uur, za. 8.30-13.00 uur
Receptie bemand: ma. t/m vr. 9.00-16.30 uur – receptie@mozaiekwijchen.nl
Lunchcafé: 11.00 – 14.00 uur
Theaterkassa: do. 19.00 – 21.00 uur en een half uur voor aanvang van elke voorstelling.- kassa@mozaiekwijchen.nl

In basisschoolvakanties zijn we ’s avonds en op zaterdag gesloten, ook de theaterkassa is in vakanties niet open.

×